Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek? (Bővebben lent)

Mit tegyek? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Túl sokat idegeskedem. Álandóan aggódok,idegeskedem valami miatt, rágom a bőrt az ujjaimról. Van egy barátnőm és állandóan arra gondolok hogy megcsal. Ez így nem állapot. Kérlek segítsetek hogy mit kellene tennem hogy végre ne legyek ilyen...:S:( mert szerintem elég korai ez még nekem 16/f köszi a válaszokat előre is
2010. júl. 21. 23:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ne butáskodj 16 éves vagy, nem ő lesz az utolsó barátnőd. És ha jól elvagytok, érzed hogy szeret és te viszontszereted, akkor mi itt a probléma. Ne képzelegj, mert attól riad el tőled szegény!
2010. júl. 21. 23:52
 2/12 A kérdező kommentje:
hát próbálok így tenni. de ha nem ez akkor más miatt kezdek el aggódni :S amúgy köszi a választ
2010. júl. 21. 23:54
 3/12 A kérdező kommentje:
meg ezt a képzelgést is hogyan tudnám leállítani?
2010. júl. 21. 23:56
 4/12 A kérdező kommentje:
a csajjal viszont az a gond hogy nem nagyon érezteti velem hogy szeret.. pedig tudom hogy szeret de most leginkább abban kellene segíteni hogy az egész idegeskedést hogyan mulasszam el. Hogy legyek egyszer nyugodt is mert ez így nem mehet...
2010. júl. 22. 00:14
 5/12 anonim válasza:

Szeritnem próbáld meg elterelni a gondolataidat.. Mondjukk nézz Tv-t, valami vicces műsort, vagy ha nem vagy Tv-zős típus, akkor olvass valamilyen izgalmas könyvet.. Hallgass zenét, amiről nem ez a srtesszelés jut eszedbe, vagy menj el a barátaiddal, haverjaiddal egyet fagyizni, vagy csak simán fussatok össze, és elvagytok, de valamilyen féle képpen tereld el a gondolataidat..

Én is állandóan stresszelek, de annyira, hogy már hullik tőle a hajam... Van, hogyha mosom a hajamat, akkor beletúrok, és ahogy összecsukom a kézfejemet ökölbe, akkor szinte egy marék haj kijön.. mind az idegtől.. Még szerencse hogy viszonylag sok, és dús hajam van... Meg van, hogy nem tudok enni, pedig éhes vagyok.. Sohasem tudok aludni... mind az idegtől.. Ez pedig tönkretesz... Ne hagyd, hogy idáig elfajuljon Nálad is, tereld el a gondolataidat, própálj meg mással foglalkozni! Ha meg találkozol a barátnőddel, akkor beszélgessetek, kérdezd meg hogy Ő hogy látja ezt a dolgot, hogy mennyire érezteti, hoyg szeret téged, és bezséljetek erről! Mond meg neki, hogy Te így látod, és szeretnéd, ha kicsit jobban éreztetné Veled, hogy szeret Téged!

15/L.

2010. júl. 22. 16:24
 6/12 A kérdező kommentje:
16:24 ugyanez történik velem is sajnos... szó szerint ugyanez. de megbeszélem ezt a dolgot barátnőmmel és próbálom elterelni a figyelmemet az idegességről. remélem bejön és köszi a választ.
2010. júl. 23. 12:57
 7/12 anonim válasza:

Majd, meséld el mi volt! Hidd el, jobb lesz ha kiadod magaadból!!! Akkor nem fogsz annyit szorongani. (:

16:24 voltam

2010. júl. 24. 01:09
 8/12 A kérdező kommentje:
1 hét után most találkozunk először. Mármint holnap. Ahhoz képest hogy én mindennap gondoltam rá és hiányzott, a barátnőivel készült képek alapján elég vidám és jól elvan nélkülem....én meg itt idegeskedem állandóan rajta hogy épp most mit csinálhat....Kell ez nekem?:S:(
2010. júl. 24. 01:10
 9/12 A kérdező kommentje:
amúgy tudnál adni egy msn címet ? jobb szeretném ott megbeszélni ezt...:S
2010. júl. 24. 01:11
 10/12 A kérdező kommentje:
küldött egy sms-t még tegnap hogy holnap megy fürdőbe a többiekkel és ha én is megyek akkor 11kor legyek a fürdő előtt. Na most nemtudom ott mi lesz de megbeszélte az anyjával hogy ott aludhatok. Szerintem elmegyek majd és ott megbeszélem ezt a dolgot vele.
2010. júl. 24. 01:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!