Mit tegyek? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Túl sokat idegeskedem. Álandóan aggódok,idegeskedem valami miatt, rágom a bőrt az ujjaimról. Van egy barátnőm és állandóan arra gondolok hogy megcsal. Ez így nem állapot. Kérlek segítsetek hogy mit kellene tennem hogy végre ne legyek ilyen...:S:( mert szerintem elég korai ez még nekem 16/f köszi a válaszokat előre is2010. júl. 21. 23:43
11/12 anonim válasza:
Hát, ha megbeszélte anyujával hogy ott alhass, akkor szerintem ott nagy gáz nem lehet! (:
Ha meg a képeken boldognak látod, az nem jelent semmit.. Lehet hogy azt mutatta, és igazából nem volt boldog, mert Te is nagyon hiányoztál neki.
12/12 A kérdező kommentje:
felvettelek. beszéljünk ott :D
2010. júl. 25. 16:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!