Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tanácstalan vagyok, nem...

Tanácstalan vagyok, nem akarok konfliktust, mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Az ország keleti felében élünk a párommal. Végre 5 év után eljutunk nyaralni, 3 hét húlva indulnánk, Zalakarosra.

De az indulás előtti napra a párom nővére, szervezett a kislányának egy születésnapi bulit, amin kb. kötelező a megjelenés. A baj az, hogy a párom nővére 300 km-re él tőlünk, ezáltal ez az egész szülinap egy egész napos program lenne, másnap reggel pedig indulnánk nyaralni. Ráadásul a szüleit is fuvarozni kellene a szülinapra, mert közülük egyikük sem vezet. Ti mit tennétek? Mennyi idő, míg összekészül az ember egy 1 hetes nyaralásra? Elmennétek a kislány szülinapjára? Mi legszívesebben lemondanánk, úgy gondoljuk, hogy nem igazán tudnánk akkor összekészülődni nyugodtan, lerendezni mindent... stb. Az a baj, hogy a párom kb. rosszul van, és nem meri megmondani nekik, hogy nem megyünk, mert előre látja, hogy ebből botrány lesz...

2019. júl. 8. 09:09
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
82%
Én feltenném a költői kérdést anyóséknak, hogy oldjátok meg a dolgot?Hátha ők kisütik, hogy nem is kell őket hazahozni, eljönnek vonattal.Akkor meg eleve mehettek úgy a szülinapra, hogy már viszitek az üdülős cuccokat is.
2019. júl. 9. 16:55
 42/44 anonim ***** válasza:
9%
Nem gondolom hogy ez akkora nagy gond,előre mindent össze lehet pakolni.Mi 3 gyerekkel mentünk mindig nyaralni,eszméletlen cuccokkal, de 3 óra alatt összeraktam.A családi jó viszonyt nem zavarnám meg, mert biztos a gyereknek is és a szülőknek is rosszul esik ha nem mentek el.
2019. júl. 9. 17:00
 43/44 anonim ***** válasza:
87%
Nem mennék. Röviden, nyersen megindokolnám: Másnaptól két hét befizetett nyaralásunk van, arra kell összecsomagolni és készülődni előtte való nap (azaz a buli napján). Ha megsértődnek, így jártak, ennyivel kevesebb ajándékot kell venni a továbbiakban, és ennyivel kevesebb üdvözletet írni a megfelelő alkalmakra.
2019. júl. 9. 21:51
 44/44 anonim ***** válasza:
0%
Ha ilyen egy xarfaxú pipogya lenne a párom, nem is lenne belőle házasság, az is ziher. Baxxus, egy felnőtt emberben legyen már tartás, álljon ki magáért!
2019. júl. 10. 03:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!