Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Most ezt én túlzom el vagy...

Most ezt én túlzom el vagy igazam van?

Figyelt kérdés

Öcsémnek van 1 éve párkapcsolata. A csaj nem nagyon akar kijönni senkivel se a családból. Magyarul közömbös mindenkivel. Nem is ez a probléma. Akárhányszor átjön, az én cuccaimat használja megkerdezés nélkül. En magamból indulok ki, annak idején tisztán emlékszem hogy amokor a páromnál aludtam (aki albérletben élt egy volt osztálytarsnőjével), akkor megkérdeztem/felhívtam hogy használhatom e a tusfürdőjét (ha esetleg nem vittem magammal). De ez a csaj, öcsém bnője kifolyatja a tusfürdőmet. Vadi újonnan vettem, már a fele nincs meg. (Sampon, balzsam ugyanez) hajvasalót, hajszárítót sose teszi vissza a helyére, a testápolóm szabályszerűen a fürdőszoba szőnyegen... a hajkefém mindig az öcsem szobájában találom... anyukámnak szóltam hogy szólni fogok neki mert elegem van. De ő csak azt mondja, tűrjek... vélemény?

21 éves csaj

2019. júl. 7. 11:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%
Dehogy az öcsémnek szólnék, hanem a csajnak! Jó, hogy nem mar még tapintatos is vagyok, hogy ne nyúljon más cuccához....
2019. júl. 7. 12:04
 12/15 anonim ***** válasza:
83%

Beszéld meg vele!

Lehet olyan családból jött, ahol ebből nincs gond.

A barátom családja ilyen. Kint van a fürdőben legalább 8 tusfürdő, 3-4 fogkrém stb., a vendégek azt használnak amit akarnak. Lehet fel sem merül a lányban, hogy amit tesz másoknál tabu.

2019. júl. 7. 12:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szólj neki nyugodtan! Ő van vendégségben, viselkedjen is úgy! Nálunk is ez volt, bár én eldugdostam végül. Én szóltam szépen hogy ha már használják akkor értelmesen, ne az összeset egy fürdésre de nem változott semmi. Az egy literes tusfürdőből, 1 nap alatt eltűnt a fele és még fel is lett vizezve. Ráadásul nekem problémás a bőröm, nem használhatok akármit. Nekem meg nem volt kedvem hetente tusfürdőre és samponra költeni. :/
2019. júl. 7. 13:49
 14/15 A kérdező kommentje:
Én sem használhatok akármit a hajamra pl mert kiszárad (de nagyon durván). Nem is értem pl neki hogy lehet tök mind 1... . Arra akartam kilyukadni hogy drága dolgokat muszáj vagyok venni és nyilván nem neki veszem
2019. júl. 7. 17:57
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom zárd el. Hagy használa el anyukádét aztán tűrjön ő. Tudom hogy nem tetszik ez a megoldás, de ehhez már nagyon pofátlannak kell lenni. :/
2019. júl. 7. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!