Igazam van, vagy nincs? (Testvérek)
Már ne haragudj, de hány éves vagy? Ha valaki annyira naiv, hogy aláír mindenféle jogi papirt anélkül, hogy tényleg tudná, mi is az, az magára vessen.
A helyedben már régen elköltöztem volna saját albérletbe és nem a bátyámnak adnék mindent.
NE sajnáltasd magad, hanem nölj fel, és keress egy saját lakást, ahol se a bátyádnak, se anyádnak semmi beleszólása sincs semmibe.
az a helyzet hogy ezt nagyon elba..tad!!!
gondolkodás nélkül mindent a bátyádnak adtál,és ő úgy érzi ez mindig így lesz, úgyhogy lesheted mikor fog neked bármit is megköszönni.
Az első kettőnek:
Azt hiszem én normális hangnemben fogalmaztam meg a mondanivalómat, nem pedig olyan útszéli stílusban mint ti. Személyeskedni meg végképp nem kéne. Én legalább tudok értelmesen írni, ha Te/Ti erre nem vagytok képesek, inkább ne írjatok semmit. Az írásotok magatokat minősíti, nem engem.
Kiegészítésképp: nem lettem kisemmizve, a hitel fizetve van. És aki azt írta, hogy "nem ölt volna meg" annak annyit, hogy ő egy nagy darab kb 190/100 kiló, én meg 178/56 könnyű ilyen erőviszonyokban. Mellesleg nem sajnáltatom magam, csak kíváncsi voltam a véleményetekre.
Úgy veszem észre, nem véleményekre vagy kiváncsi - az elsö kettö egyáltalán nem útszéli stilusban válaszolt, hanem reálisan.
Azzal egyetértek, hogy költözz el, akkor megszünt az egész probléma.
Ha meg a bátyád képes lenne összeverni, akkor irány a rendörség - és egy ideig nincs vele semmi gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!