Most ezt én túlzom el vagy igazam van?
Öcsémnek van 1 éve párkapcsolata. A csaj nem nagyon akar kijönni senkivel se a családból. Magyarul közömbös mindenkivel. Nem is ez a probléma. Akárhányszor átjön, az én cuccaimat használja megkerdezés nélkül. En magamból indulok ki, annak idején tisztán emlékszem hogy amokor a páromnál aludtam (aki albérletben élt egy volt osztálytarsnőjével), akkor megkérdeztem/felhívtam hogy használhatom e a tusfürdőjét (ha esetleg nem vittem magammal). De ez a csaj, öcsém bnője kifolyatja a tusfürdőmet. Vadi újonnan vettem, már a fele nincs meg. (Sampon, balzsam ugyanez) hajvasalót, hajszárítót sose teszi vissza a helyére, a testápolóm szabályszerűen a fürdőszoba szőnyegen... a hajkefém mindig az öcsem szobájában találom... anyukámnak szóltam hogy szólni fogok neki mert elegem van. De ő csak azt mondja, tűrjek... vélemény?
21 éves csaj
Beszélj öcséddel emiatt. A tiszta ügy, hogyha vesz a barátnőjének mindent külön, és az az övé lesz, azt használja. Hajkefét, fésűt nem is egészséges több embernek használnia. Mondjuk hajvasalót, hajszárítót ne vegyen külön, de ott meg az öcsédnek kéne megmondania, hova tegye vissza. Vagy öcséd pakoljon el utána.
Nem értek egyet anyukáddal. Egyrészt, mert lehet, hogy szimplán félreértés van, és a lány azt hiszi, minden jó úgy, ahogyan csinálja. Másrészt, mert a konfliktusokból így lesz gyűlölet, ha nem beszélik meg akkor, amikor még kulturáltan tudnak szólni.
Az persze fontos, hogy sose első indulatból szóljon az ember, hanem higgadjon le.
Mindent tarts a szobadban kulcsra zarva! Szoban pedig: ne hasznald a cuccaimat! Kerdea nelkul foleg ne!!!
Csak az ostoba tur!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!