Most nincs igazam?
nemakarok lefeküdni,és aztmondta ő is várni fog ameddig csak kell,neki nem a sex van az első helyen...
Igazából nemtudtam hogy feltenni a kérdést,bocsi..
Szia!
Szerintem nem sok a korkülönbség. Én 23 éves vagyok, a párom pedig 29 lesz e hónapban, ez pont annyi, mint az, ami köztetek van. Mi nagyon jól megvagyunk, szerintem jobb is, ha a fiú kicsit idősebb. Ha ő rendes, és nem nyomul rád, és vár ameddig te is szeretnél, nincs ezzel az égvilágon semmi baj.
Egy 21 éves srácnak a "bármeddig várok" szöveg kb. hetekben, max. 1-2 hónapban értendő. És nem azért, mert galád, mocskos, hanem mert abban az életkorban az a normális. Egy 15-16 éves fiú még talán vár hosszú hónapokat.
Átlagos huszonéves fiúk korukbeli partnerrel akár naponta többször is szexelnek. Ehhez képest Te a 15 éveddel nem vagy túl jó alternativa.
Keress korodbeli srácot! Nem önmagában a 6 év korkülönbség a sok, hanem az, hogy Te még gyerek vagy, ő meg már felnőtt!!!
A szöleid dolgát meg tényleg inkább ne firtasd. Nem tudhatod, hogy miken mentek keresztül, hogy anyukádnak mikor és milyen élményben volt része... (Esetleg egy eltitkolt abortusz 17 évesen??? - De eszedbe ne jusson rákérdezni erre!!!!)
Pont azért kellene megbíznod az ő értékítéletében, mert ő már átélt hasonló élethelyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!