Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hordanál a húgod után egy...

Hordanál a húgod után egy bikinit?

Figyelt kérdés
A testvérednek van egy bikinije, amit ő már nem akar használni, de egy időben viszonylag sokat hordta. Te hordanád utána? Nekem ez azért furcsa, mert fehérneműt sem hordanék más után, a testvérem után sem, még ha tudom, hogy tiszta is. Egy polót, nadrágot igen, de ez olyan intim dolog. Ti hogy vagytok ezzel? Csak én gondolom rosszul?

2019. jún. 21. 12:55
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező,szabad megkérdezni hogy miért lelkizel a témán ha nem rólad van szó?
2019. jún. 21. 22:15
 42/47 anonim ***** válasza:
72%
Főzd ki, akkor biztos, hogy minden esetleges baci meghal rajta. Amúgy ha tudom, hogy nincs semmi baja (mármint a testvéremnek) és nem lenne pénzem új bikinire akkor simán.
2019. jún. 22. 14:01
 43/47 anonim ***** válasza:

Hát, figyu nekem nincs tesóm, tehát nem tudom milyen érzés lehet ez.

Viszont vannak finnyás emberek. Ismerek olyat anyukát, aki az gyerekei után nem ivott abból a pohárból, ha maradt benne egy kis fokyadék, vagy a maradék levest sem ette meg. Undorodott attól az evőeszköztől, amivel a gyerek evett.

Tehát mindegy is, mert a maradéktól is, nem vett elő tiszta evőeszközt ahhoz sem.

Nekem ez nagyon fura volt anyukaként, de van ilyen.

Mondjuk akkor hogyan áll az orállal?

2019. jún. 22. 14:17
 44/47 anonim ***** válasza:
54%
43-as, nálunk sem volt divat a gyerek után megenni a kaját, amit otthagyott. Nálam sem fér bele.
2019. jún. 22. 15:34
 45/47 anonim válasza:
27%
Nem mert utálom a bikinit szerintem túl sokat mutat... de ha szeretném akkor sem
2019. jún. 22. 17:37
 46/47 anonim ***** válasza:
17%

A "csomó nyavalya úgy, vagy legalábbis azelőtt fertőz, hogy bármiféle tünete lenne, és a hordozója tudna róla" mondatrésznek melyik része nem érthető? :D

Nekem speciel volt már gombám úgy, hogy semmi jele nem volt, csak rutinvizsgálat mutatta ki. De nem csak a gomba létezik ám a világon.

Ha nem fogod fel, hogy létezik átmenet a "hordjuk mások használt fehérneműjét" és az "éljünk bunkerben" között, az hadd ne legyen az én hibám.

2019. jún. 25. 08:22
 47/47 anonim ***** válasza:
Én a nagynéném furdőruháját is elörököltem. Olyan menő :D Kimossátok jó sokszor s kész.
2019. júl. 15. 16:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!