Hordanál a húgod után egy bikinit?
Figyelt kérdés
A testvérednek van egy bikinije, amit ő már nem akar használni, de egy időben viszonylag sokat hordta. Te hordanád utána? Nekem ez azért furcsa, mert fehérneműt sem hordanék más után, a testvérem után sem, még ha tudom, hogy tiszta is. Egy polót, nadrágot igen, de ez olyan intim dolog. Ti hogy vagytok ezzel? Csak én gondolom rosszul?2019. jún. 21. 12:55
21/47 anonim válasza:
Turkálóból, vagy bárki mástól kapott semmiféle fehérneműt, fürdőruhát nem vennék fel soha. Az egyetlen kivétel a tesóm, és a fürdőruha, ha alaposan ki van mosva (nyilván ki lenne).
22/47 anonim válasza:
Simán. Ki van mosva. Hol itt a gond?
23/47 anonim válasza:
Ne viseld más intim ruháit!
És csak szűz fiúkkal kefélj, mert milyen már, hogy olyan dugja beléd, aki már volt másokban.
24/47 anonim válasza:
" undorítónak tartom, hogy felvegyek egy bikinit, főleg az alsó részét, amit már a testvérem x alkalommal hordott, mert ez, még ha kimosod is járt bizonyos részein. :))" gondolom külön mossátok a ruháitokat, nehogy má' összeérjen a más cuccával ami járt "bizonyos részen"... Hisztérika.
25/47 anonim válasza:
Szerintem nincs ebben semmi undorító. A nőgyógyász is dug beléd olyan eszközöket, amik voltak már másban is, persze nyilván kimosva, lefertőtlenítve. Ehhez képest egy fürdőruha semmiség.
26/47 anonim válasza:
Hordanám. Ha valaki ennyire nagyon aggódik a higiénia miatt (bár ha ki van mosva, akkor nem is értem), akkor lehet venni mosószódát, illetve már lehet kapni fertőtlenítőket is kifejezetten ruhára. Egyébként az gusztustalanabb amikor fürdőruhát próbál az ember, igaz, hogy azt nem pucér testre szokás, de ki tudja, hányan tartják be, vagy hogy hány napos alsóneműre húzzák azt a fürdőruha bugyit.
27/47 anonim válasza:
Simán hordanám.
Te amúgy egy steril szobában éled napjaid?
29/47 anonim válasza:
Kizárt!
Sőt közös WC-re sem ülnék senkivel!
Anyámmal sem, pedig ő közeli rokon.
30/47 anonim válasza:
Agyonhordott évekig kedvenc darabot nem. Ha csal néhányszor volt rajta, simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!