Nők/lányok! Ti hordtok strandra tangás bikinit?
én nem, kényelmetlenül érezném benne magam
tudom, hogy a hagyományos bikini se takar sokat, de akkor is ragaszkodom hozzá, hogy ne legyen kint a fenekem
amúgy az nem zavar, ha más ilyet hord, csak én nem szeretek ilyet viselni
a kor meg az alkat igazából nem számít sokat, ha ő jól érzi benne magát, nyugodtan hordja, az ő dolga (ésszerű keretek között persze, gyerek inkább ne járkáljon tangás bikiniben)
Nem. Otthon a kertben simán napozok tangában de strandra nem venném fel. Viszont pl a portugál strandokon(kinnt élek) majdnem minden lány tangában napozik bikini felső nélkül kortól és alaktól független. Szóval nem, személy szerint én kényelmetlenül érzem magam nyilvánosan tangában de lelked rajta ha jól érzed magad benne és nem érdekel mások velemenye miért ne?
22L
Engem nem zavar, ha valakin az van, de én nem venném fel, pedig akár meg is tehetném az alakomat tekintve. De nem szeretem mutogatni a s.ggem.
Egyébként aki jól érzi magát benne, az hordja.
Részemről remélem hogy sehol!
Talán gondolnak a jó ízlésre hogy mások mem kíváncsiak a hátsójukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!