A kosármérettel rendelkező csajok! Ti is ritkán hordtok melltartót télen, ha olyan anyagú ruha van rajtatok amin nem üt át a mellbimbótok?
Figyelt kérdés
2019. febr. 2. 15:12
1/9 anonim válasza:
En B-s vagyok, de siman. Foleg ha boltba vagy olyan helyre megyek, ahol a kabat ugy sem kerul le.
2/9 anonim válasza:
B-s vagyok, de nem hordok egyáltalán. Pamut trikó anyagú kombinét hordok
3/9 Metionin válasza:
Nekem eleve át se tud ütni mert befelé fordul. Viszont melltartó nélkül nagyon látszik hogy nincs rajtam mert hegyes a mellem. Sima pólók alá sportmelltartót hordok, télen az melegít is. Nyáron rendes melltartót ami előformázott de nem push up.
4/9 anonim válasza:
70/A vagyok, nem nagyon hordok telen, max ilyen csipke/pamut braletteket mert mindig atlatszik a bimbim, mert mell pcm van es amiatt folyamat vigyazban allnak :D
5/9 anonim válasza:
75A vagyok, én mindig hordok, mert kényelmetlenül érzem magam miatta és sokkal jobban állnak a ruhák is.
6/9 anonim válasza:
Én pont, hogy télen hordok mindig, mert a hidegben könnyen átlátszik. Viszont nyáron vagy melegben nem mindig veszek, mert csak feleslegesen melegít.
7/9 anonim válasza:
Én mindig hordok kosarasat. Irigylem, aki jól érzi magát nélküle, én próbálkoztam, de nagyon feszélyez. :( Pedig jól áll a mellem, A-B kb.
8/9 anonim válasza:
A méretem van. Mindig hordom. Így kényelmes.
9/9 anonim válasza:
80/B vagyok,de ritkán hordok melltartót. 36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!