Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hordanál a húgod után egy...

Hordanál a húgod után egy bikinit?

Figyelt kérdés
A testvérednek van egy bikinije, amit ő már nem akar használni, de egy időben viszonylag sokat hordta. Te hordanád utána? Nekem ez azért furcsa, mert fehérneműt sem hordanék más után, a testvérem után sem, még ha tudom, hogy tiszta is. Egy polót, nadrágot igen, de ez olyan intim dolog. Ti hogy vagytok ezzel? Csak én gondolom rosszul?

2019. jún. 21. 12:55
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
46%

A testvérem után simán felvenném.

Persze fehérneműből én sem hordanék használtat, de ez azért más. Ha kimosod semmi baja. Szerintem.

2019. jún. 21. 15:57
 32/47 anonim ***** válasza:
98%
Tudjátok mi a durva a kérdésben? Sok hülye p.csa úgy próbál fürdőruhát, bikinit az akár legdrágább márkájú szaküzletben, hogy leveszi a bugyogóját, közben igaz, hogy ott van középen a műanyag védőréteg, de amikor válogatsz, akkor a meztelen segge után veszed fel. Ha például tanga van rajtad és ráveszed a már századszor visszaakasztott bikinit, ugyanúgy gusztustalan. Hát sokkal inkább a húgomét, amit előzőleg kimostam. Amúgy meg tényleg együtt van mosva a fehérnemű a teóséval. Mennyiben más, ha akkor veszed fel, amikor már megszáradt? (Igen, látom, hogy elméleti a kérdésed, de akkor is. Belegondoltál a szituba? Vizesen nem gond együttmosni, megszáradva meg már intim...)
2019. jún. 21. 16:43
 33/47 anonim ***** válasza:
10%
Fúj, ezek a válaszok... a testvéri viszony meg a mosógép megöli a bacikat, vírusokat, gombákat, fantasztikus! :D
2019. jún. 21. 17:00
 34/47 anonim ***** válasza:
93%
Amint bemész a vízbe, ahol rajtad kívül több 100 ember fürdik naponta, akik ki tudja, mennyit törődnek vagy nem törődnek a személyes higiéniájukkal, teljesen mindegy lesz, milyen patyolattiszta fürdőruha van rajtad.
2019. jún. 21. 17:08
 35/47 anonim ***** válasza:
70%

35-ös!

A saját családom esetében feltételezem hogy megvan az az alapvető higiénia ami nálam is. Mivel együtt nőttünk fel, a nővéremet is megtanították mosakosni mint engem, ebben nem kételkedem. Persze tudom h gombát illetve különböző fertőzéseket össze lehet szedni így is. De azért az a minimum hogy erről szólna az illető a testvérének. Nyilván akkor adja oda a nővér a bikinijét ha tudja hogy nincsen semmilyen fertőzése, nem akar kicseszni a másikkal.

2019. jún. 21. 17:16
 36/47 anonim ***** válasza:
6%

Húha, vannak bajok.

1. A szappan SE öli meg a bacikat, vírusokat, gombát.

2. Cuki feltételezés, de csomó nyavalya úgy, vagy legalábbis azelőtt fertőz, hogy bármiféle tünete lenne, és a hordozója tudna róla.

3. Sajnos nem mindenkinek evidens, hogy ne fertőzzünk össze mást. (Nézd meg télen, hányan köhögnek/tüsszögnek a másik képébe, és nem, nem csak a lepukkant kinézetű emberek csinálják.)

2019. jún. 21. 17:21
 37/47 anonim ***** válasza:
42%

38!

Bajok azzal vannak amikor valaki retteg nehogy elkapja a leprát vagy a pestist ezért egy hermetikusan elzárt bunkerben éli le az életét, nem csinálva semmi normális életvitelhez hasonlító dolgot. A hipohondrián egy jó pszichológus biztosan tud segíteni.

A kérdés az volt, hogy hordanál-e a saját testvéred után egy bikinit. Én a saját családomat ismerve válaszoltam. Feltételezem hogy a nővérem nem adna oda olyan holmit ami vírust gombát stb hordozhat. Persze vannak szerencsétlen véletlenek, de nem hiszem hogy rettegve kéne leélnem az életemet nehogy hüvelygombát kapjak.

Ha valakinek nem olyan a testvére hogy ilyenekre odafigyel, (és legalább figyelmeztet ha meg van a gyanúja valami fertőzésre) az ne vegye fel a saját testvére után! Én csak a saját helyzetemre vonatkozóan mondtam, sajnálom akinél ez nem így működik.

2019. jún. 21. 19:19
 38/47 anonim ***** válasza:
24%

Nem hordanék.

Ha a használt fürdőruhával értitek, mi a baj, akkor a tesó által használt miért oké? Ismerős puncilé mehet? Nálam mindegy, kinek a vaginaváladéka, nem kevésbé gyomorforgató, ha rokon.

2019. jún. 21. 19:34
 39/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó! Minden mondatoddal egyet értek.
2019. jún. 21. 19:43
 40/47 anonim ***** válasza:
2%

Mondjuk nekem az is gyomorforgató, hogy most anyósnál lakunk ideiglenesen, ő mos általában és a bugyik együtt mennek a koszos zoknival, de még a kutya ruhájával is valami rövid programon, az öblítő is folyton bennemarad és tele vagyok kiütéssel.

Egy bikinit az ember ugyan sose mos 90 fokon, de még úgy is gusztusosabb a húgom puncileve, mint 100 idegené a strandon, akiknek szintén a puncilevében fürdök. Ki tudja, milyen gombákkal mennek oda be.

2019. jún. 21. 22:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!