Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hordanál a húgod után egy...

Hordanál a húgod után egy bikinit?

Figyelt kérdés
A testvérednek van egy bikinije, amit ő már nem akar használni, de egy időben viszonylag sokat hordta. Te hordanád utána? Nekem ez azért furcsa, mert fehérneműt sem hordanék más után, a testvérem után sem, még ha tudom, hogy tiszta is. Egy polót, nadrágot igen, de ez olyan intim dolog. Ti hogy vagytok ezzel? Csak én gondolom rosszul?

2019. jún. 21. 12:55
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:

Vagy egyszerűen csak fontos nekem a higénia, kedves utolsó:)

Egyébként csak feltettem a kérdést, mert nem áll fent jelenleg ilyen szituáció az életemben, ezért nem rólam van szó. Ez csak egy kérdés.:))

2019. jún. 21. 13:33
 12/47 anonim ***** válasza:
78%
Ok, higiénia. Szoktatok mosni? Akkor nem értem mi a probléma
2019. jún. 21. 13:35
 13/47 anonim ***** válasza:
87%
Az megvan, hogy a retkes alsótok együtt pörög a mosógépben? A család összes többi tagjának retkes cuccával együtt.
2019. jún. 21. 13:39
 14/47 anonim ***** válasza:
43%
A kémia órákra nem nagyon jártál be, ugye? 😠
2019. jún. 21. 13:43
 15/47 anonim ***** válasza:
85%
Te vagy a bacilusos? Elég gyenge, a lángos jobb volt.
2019. jún. 21. 13:46
 16/47 A kérdező kommentje:

Úgy látszik nekem más erről a gondolkodás módom.

Azért érdekes, az, hogy az emberek milyen támadóak tudnak lenni ha nem egyezik valakivel a véleményük, illetve milyen bátran hurrognak le mást, ha egy anonim platformon vannak. Valószínűleg, ha a főnökötök, vagy tanárotok tenné fel ezt a kérdést, neki már képesek lennétek normálisan válaszolni.

Mindenesetre köszönöm a válaszokat:)

2019. jún. 21. 13:49
 17/47 anonim ***** válasza:
87%
Igaz, nem a húgom, hanem anyukám, de mi két helyen lakunk és éppen mindkét fürdőruhám a másik házunkban volt és strandra készültünk barátokkal, anyukám fertőtlenítő mosással kimosta és azt vittem el.
2019. jún. 21. 14:09
 18/47 anonim ***** válasza:
87%
Úgy értem anyukám a saját fürdőruháját kimosta egy gyors fertőtlenítő mosással és azt vittem. Kicsit ez lemaradt. :D
2019. jún. 21. 14:10
 19/47 anonim ***** válasza:
96%
Ha veszel egy új bikinit, abban idegen emberek levébe fogsz bemenni fürdeni amibe beleizzadnak, belepisilnek, sz..ros fenékkel, mocskos lábbal bemennek, egyesek ki tudja mikor tisztálkodtak előtte, a babák még bele is kakilnak és nem mindenki ad rájuk úszóopelenkát vagy ha van, kijöhet abból is. Az inkontinens mamák is ki tudja mit eresztenek be, ugye akik reggel beülnek és csak este jönnek ki, addig pedig a férjük hord nekik enni-inni.
2019. jún. 21. 14:12
 20/47 anonim ***** válasza:
90%
Hát én a nővérem pár bikinijét megkaptam. De őrülten neki mert drágák és kb 1-2x ha hordta. Kimostam és már jó is volt.
2019. jún. 21. 14:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!