Lányok! Mennyire kényelmes illetve mennyire szeretitek azt a fajta bikinit aminek az alsó része tanga?
Figyelt kérdés
2019. jún. 3. 20:59
2/10 anonim válasza:
nekem kényelmes, mindennapokban is tangát viselek
3/10 anonim válasza:
En csak tangat vagyok hajlando hordani fehernemukent igy szamomra bikiniben is kenyelmes
5/10 anonim válasza:
Én szeretem, napozáshoz gyakran viselem is.
6/10 anonim válasza:
Hát, MAXIMUM otthonra a kertbe vennék fel ilyesmit napozáshoz, de arra meg nem adok ki pénzt, hogy otthon évi 2-szer hordjam. :D
8/10 anonim válasza:
Totál tangát csak ahol nagyon kevesen vannak, félreeső tengerpartokon szoktam de a brazil fazont máshova is felveszem szívesen.
9/10 anonim válasza:
Mindennapokban tangát hordok csak, bikinijeim brazil fazonúak, abban néz ki jól a fenekem.
10/10 anonim válasza:
Én pl. szeretem igaz napozáskor nem mindig van rajtam,persze ha tehetem. 36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!