Van aki tangában szokott aludni? Fiú/lány?
Figyelt kérdés
Én nem tudom de a boxer, trunk szerű alsók egyszerűen kényelmetlenek nekem aludni. A péniszem meg a gólyoim éjjel összevissza mászkálnak benne. Idegesítő őket pakolászni.. :DD Fecske meg túl szorosnak érződik. Így ráuntam az egészre és vettem pár tangát egy próbának és meglepetésre jól tartja a csomagot meg viszonylag kényelmes is főleg ha megszokja az ember. Viszont kicsit hülyének érzem magam hogy huszonéves férfi létemre tangát hordok ha csak aludni is.2019. máj. 5. 08:17
1/30 anonim válasza:
Ha neked kényelmes :D
Én boxerben szoktam
19/F
2/30 anonim válasza:
Éjszakára nem öltözök fel így egy szál fhaszban.
F/42
3/30 anonim válasza:
Éjszakára minek bármiféle ruha?
Egész nap be van csomagolva a cucc akkor legalább este szellőzzön.
4/30 anonim válasza:
Jajj de cuki lehetsz női tangában.
5/30 anonim válasza:
akkor miért nem meztelenül m? vagy gyatya nélkül?
6/30 A kérdező kommentje:
#4.
Nem csipkés csilivili női tangát veszek fel. Normál egyszínű sima tanga, semmi extra. Kényelmes és puha anyagú, ennyi. A meztelen alvás megint azért nem jön be mert túl "szabad" minden odalent.
2019. máj. 5. 10:11
7/30 anonim válasza:
Én nem csak alváshoz veszek fel tangát. Nekem is ez a legkényelmesebb viselet.
8/30 anonim válasza:
Fecske ami jó méretű az kényelmes. A tangából kivújik a csomag és bevág a seggedbe, kétlem hogy ez kényelmes.
9/30 anonim válasza:
En is tangaban alszom sot mostansag napkozben is abban vagyok
25/F
10/30 A kérdező kommentje:
Ezek szerint akkor csak nem vagyok olyan nagyon különc.
2019. máj. 5. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!