Van aki tangában szokott aludni? Fiú/lány?
Lányoknak nem egészséges hosszú távon tangát viselni, mert a baktériumokat kiválóan elvezeti a végbélnyílástól a hüvelybe. Nekünk alsónemű nélkül, bő nadrágban a legjobb
Ha neked így kényelmes akkor nyugodtan, bár nem tudom elképzelni, hogy nem lesz kényelmetlen egy idő után
4,11,
Férfi tanga mond nektek valamit?
Megsúgom van pasiknak is van mint pl. Női boxer!
És abban minden elfér pont azért férfi.
Jajj 11-es, egy igazi férfi bikafhasszal jár szerinted?
Én örülök neki hogy nem korlátoz a mozgásban és emiatt nem vagyok “igazi” férfi!
Én is tangában szoktam aludni fiúként. De én nappalra is mindig tangát hordok évek óta télen-nyáron. :) Nekem is ez a legkényelmesebb. :)
Kérdező te férfi vagy női tangákat hordasz? Hol szoktad venni a tangáidat?
Miután tangás pasi lettem egy szakaszon simán tangába aludtam. Pár évig HIS márkájú férfitanga volt és tökéletes. Miután elhasználódtak vettem újat belőle és Flashlights női tangákat is. Miután ezek is odaértek újra bevásároltam őket néhány Lascana tangával kiegészítve és elmondhatom hogy mind abszolút kényelmes, mert jó a méret. Kipakolom eléd az összeset csak tippelni tudod melyik a női :)
Aztán a pucér alvás korszaka véget ért, mert nagyon kényelmes leggingben alszok, és fent is egy feszülősebb felső, így olyan az egész mint egy catsuit :)
Nem lehet betelni vele annyira jó :)
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!