Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van aki tangában szokott...

Van aki tangában szokott aludni? Fiú/lány?

Figyelt kérdés
Én nem tudom de a boxer, trunk szerű alsók egyszerűen kényelmetlenek nekem aludni. A péniszem meg a gólyoim éjjel összevissza mászkálnak benne. Idegesítő őket pakolászni.. :DD Fecske meg túl szorosnak érződik. Így ráuntam az egészre és vettem pár tangát egy próbának és meglepetésre jól tartja a csomagot meg viszonylag kényelmes is főleg ha megszokja az ember. Viszont kicsit hülyének érzem magam hogy huszonéves férfi létemre tangát hordok ha csak aludni is.

2019. máj. 5. 08:17
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
13%
Igazi férfinak sehogy sem fér el a nemi szerve tangában.
2019. máj. 5. 13:43
 12/30 A kérdező kommentje:
hát ha épp merevedésed van akkor nem is, átlag méretű tangában pont elfér, ilyen minitanga vagy mit tudom én miben kétlem
2019. máj. 5. 14:46
 13/30 anonim ***** válasza:
91%

Lányoknak nem egészséges hosszú távon tangát viselni, mert a baktériumokat kiválóan elvezeti a végbélnyílástól a hüvelybe. Nekünk alsónemű nélkül, bő nadrágban a legjobb

Ha neked így kényelmes akkor nyugodtan, bár nem tudom elképzelni, hogy nem lesz kényelmetlen egy idő után

2019. máj. 5. 17:05
 14/30 anonim ***** válasza:
77%

4,11,

Férfi tanga mond nektek valamit?

Megsúgom van pasiknak is van mint pl. Női boxer!

És abban minden elfér pont azért férfi.

2019. máj. 5. 17:44
 15/30 anonim ***** válasza:
53%

Jajj 11-es, egy igazi férfi bikafhasszal jár szerinted?

Én örülök neki hogy nem korlátoz a mozgásban és emiatt nem vagyok “igazi” férfi!

2019. máj. 6. 06:45
 16/30 anonim ***** válasza:
78%

Én is tangában szoktam aludni fiúként. De én nappalra is mindig tangát hordok évek óta télen-nyáron. :) Nekem is ez a legkényelmesebb. :)

Kérdező te férfi vagy női tangákat hordasz? Hol szoktad venni a tangáidat?

2019. máj. 6. 23:25
 17/30 anonim ***** válasza:
56%

Miután tangás pasi lettem egy szakaszon simán tangába aludtam. Pár évig HIS márkájú férfitanga volt és tökéletes. Miután elhasználódtak vettem újat belőle és Flashlights női tangákat is. Miután ezek is odaértek újra bevásároltam őket néhány Lascana tangával kiegészítve és elmondhatom hogy mind abszolút kényelmes, mert jó a méret. Kipakolom eléd az összeset csak tippelni tudod melyik a női :)

Aztán a pucér alvás korszaka véget ért, mert nagyon kényelmes leggingben alszok, és fent is egy feszülősebb felső, így olyan az egész mint egy catsuit :)

Nem lehet betelni vele annyira jó :)

30F

2019. máj. 7. 11:23
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen szoktam napkozbe is nem csak este
2019. máj. 8. 08:21
 19/30 Diggity ***** válasza:
100%
Helló! Én is abban szoktam aludni és napközben is hordom főleg nyáron. Egy lenvászon nadrág alá teljesen jó, jár a szél és olyan szexi érzést kölcsönöz. Én szeretem!
2019. júl. 28. 23:49
 20/30 Diggity ***** válasza:
100%
Ti hol szoktatok fiú tangát venni?
2019. júl. 28. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!