Van aki tangában szokott aludni? Fiú/lány?
Figyelt kérdés
Én nem tudom de a boxer, trunk szerű alsók egyszerűen kényelmetlenek nekem aludni. A péniszem meg a gólyoim éjjel összevissza mászkálnak benne. Idegesítő őket pakolászni.. :DD Fecske meg túl szorosnak érződik. Így ráuntam az egészre és vettem pár tangát egy próbának és meglepetésre jól tartja a csomagot meg viszonylag kényelmes is főleg ha megszokja az ember. Viszont kicsit hülyének érzem magam hogy huszonéves férfi létemre tangát hordok ha csak aludni is.2019. máj. 5. 08:17
21/30 A kérdező kommentje:
2019. szept. 30. 22:55
22/30 anonim válasza:
A bokxert én sem szeretem, nem csak alvásra úgy általában sem, nem azt mondom hogy nem hordok, de nem minden esetben, a párom nekem is vett tangát, de az sem az igazi alváshoz, ami nekem nagyon be jön az a body, mert az nem a derekamon tart ha nem a vállamon, így olyan mint ha nem is lenne rajtam semmi, ez sima atlétás pamut body, bárhol be szerezhető és nagyon kényelmes benne mozogni.
23/30 A kérdező kommentje:
Tangánál is az a jó ha az anyaga puha. És ha méretben is tökéletes akkor viszont tényleg nagyon kényelmes. Néha nem is érzem hogy rajtam van. Plusz abból megint jobb hogy nem egy fecske és nem látszik át a vonala egy rövidnadrágba pl.
Kényelmiségi szempontból meg szerintem azért jobbak a nagyon vékony pántúak hátul mert kevesebb anyag megy az ember hátsójába, és így nem piszkálja azt.
2019. okt. 1. 10:23
24/30 A kérdező kommentje:
2019. okt. 1. 17:09
25/30 Diggity válasza:
#22 atlétás body? bárhol beszerezhető? tudsz linket mutatni, hogy az milyen mert engem nagyon érdekelne!
26/30 anonim válasza:
Én tangában alszok mindig. Illetve nappal is tangát hordok. Nekem nagyon bevált, kényelmes.
F
27/30 anonim válasza:
A tangától nincs jobb. Feltéve ha eltalálod a méretet.
10 éve csak tanga :) Női férfi, nem számít, ráadás hogy a női általában kényelmesebb is szokott lenni, mert még finomabb az anyaguk.
El se tudnám képzelni az életet tanga nélkül :)
35 F
28/30 anonim válasza:
Én csak tangát hordok éjjel nappal. Legkényelmesebb viselet. Ne érezd magad hülyén, az nem értheti, aki nem próbálta.
29/30 Bencegomba válasza:
Én is mostanában pár napja tangában alszok szerintem ez kényelmes és én kifejezetten szeretem a tangákat szerintem ez a legkényelmesebb alsónemű
30/30 Bencegomba válasza:
Egyébként én nem is csak alváshoz veszek fel tangát ha van tiszta tangám akkor mindig azt szeretem hordani de nekem az sem baj ha boxer én kell aludnom de a tanga határozottan kényelmesebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!