Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A húgom egy kis k*csög lett?

A húgom egy kis k*csög lett?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, húgom 15, most elsős gimis, de annyira megváltozott, hogy az hihetetlen, legszívesebben felképelném párszor, tudja hol a helye. Biztosan az uj barátnője is hatással van rá, meg nemrégen jött meg neki is először, szóval biztos nagylánynak érzi magát. De ha hazajön semmit nem képes csinálni, csak ücsörög a helyén és "tanul"ás alatt a telefonját nyomkodja egyfolytában. Szüleink elhiszik hogy tanul, így nem is foglalkoznak vele. Mostanában haspólóban akar iskolába menni, hát nekem lesülne a képem, szerintem k*rvás haspoloba iskolába menni, meg egyszerűen nem oda illő.

Elkezdtem levideózni egyik este ahogy a szoba sarkában ül és telefonozik és meg akart ütni és hisztizni kezdett, hogy dobjam el azt sz*art, hagyjam békén.

Ma tanultam volna és a nagy hangfalán bekapcsolta üvöltve a zenét, mondtam neki, hogy tanulnék. Rámnézett mosolygott és megvonta a vállát zsebre tett kézzel és kiment.

Amikor nem vagyok itthon a ruháimat használja.

Hetek óta nem beszélgetünk.. ha valami olyat csinál amivel idegesít akkor csak mosolyog. Kezdem ugy érezni nem sokára elszakad a húr és pofonvágom.

Idegesít, mit tegyek?

2019. ápr. 7. 15:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
"nem nem azért. simán a tesó ruhái mindig jobbak az ő szobája jobb" Te vagy eltévedve. Felnőttnek akar kinézni a kis hülye, ez az egyetlen oka. a többinek meg az irigység a testvére felé.
2019. ápr. 7. 20:58
 22/24 A kérdező kommentje:
Ha az nem normális ahogy én róla beszélek, akkor az sem normális ahogy ő viselkedik. Öcsénkkel is sokszor összekap, neki ugrik hogy megpofozza, vagy valami, és ha nem sikerül, és öcsénk is felhuzza ezen magát, hugom hangosan kiabál és anyáék meg csak minket szidnak meg, hogy miért bántjuk.
2019. ápr. 7. 22:16
 23/24 anonim ***** válasza:
39%
Jól fel kell képelni, aztán utána picit lélekben is meg kell ríkatni, jól be kell olvasni neki hogy egy utolsó sz@r alak lett és így semmire sem fogja vinni. Én húgomnál ez baromi hatásos volt.
2019. ápr. 7. 23:49
 24/24 anonim válasza:
Hát lenne min változtatnod, ha 20 évesen már ilyen koravén vagy.
2019. ápr. 8. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!