A húgom egy kis k*csög lett?
20 éves lány vagyok, húgom 15, most elsős gimis, de annyira megváltozott, hogy az hihetetlen, legszívesebben felképelném párszor, tudja hol a helye. Biztosan az uj barátnője is hatással van rá, meg nemrégen jött meg neki is először, szóval biztos nagylánynak érzi magát. De ha hazajön semmit nem képes csinálni, csak ücsörög a helyén és "tanul"ás alatt a telefonját nyomkodja egyfolytában. Szüleink elhiszik hogy tanul, így nem is foglalkoznak vele. Mostanában haspólóban akar iskolába menni, hát nekem lesülne a képem, szerintem k*rvás haspoloba iskolába menni, meg egyszerűen nem oda illő.
Elkezdtem levideózni egyik este ahogy a szoba sarkában ül és telefonozik és meg akart ütni és hisztizni kezdett, hogy dobjam el azt sz*art, hagyjam békén.
Ma tanultam volna és a nagy hangfalán bekapcsolta üvöltve a zenét, mondtam neki, hogy tanulnék. Rámnézett mosolygott és megvonta a vállát zsebre tett kézzel és kiment.
Amikor nem vagyok itthon a ruháimat használja.
Hetek óta nem beszélgetünk.. ha valami olyat csinál amivel idegesít akkor csak mosolyog. Kezdem ugy érezni nem sokára elszakad a húr és pofonvágom.
Idegesít, mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!