Köteles vagyok körbeugrálni húgom új párját?
Egy ingatlanon , viszont külön házba lakunk. A kert közös.
Néha van, hogy kint sütögetnek , vagy főznek. De az eszébe se jut húgomnak, hogy esetleg megkérdezze, hogy van e kedvem vagy a páromnak éppen betársulni a főzésbe.
Viszont ha én csinálok valamit akkor meg se várja , hogy átszóljak , hogy van e kedvük átjönni, már kapásból itt vannak ráadásul a húgom ugráltat, hogy éppen mit hozzak neki vagy a drága pasijának....
Ez nem oda vissza kelljen , hogy működjön? Én se vagyok olyan pofátlan , hogy őt ugráltassam.
Szia
Azt írtad meg sem kérdez hogy társulnátok e hozzájuk. És hogy te sem kérdezed meg őt és úgy is mennek. Hát akkor miért nem mész te is?
Menjetek oda legközelebb ti is hívatlanul.
Vagy a legegyszerűbb: szépen elmondod neki, hogy ez nem így működik, ahogy ide is le tudtad írni, úgy neki is el tudod mondani.
Néma gyereknek az anyja se érti a szavát...
Nem írtad: Te szoktad hívni őket?
Ha igen, akkor #2, #3. Te is ugráltasd őt!
Ertem en, hogy idegesit, de nehogy mar a sajat testveredrel ne tudd ezt megbeszelni. Arrol nem beszelve, hogy aprilis eleje van, annyiszor azert meg csak nem sutogettetek... meg most az elejen kene letisztazni.
Egyebkent a kerdesednek nincs semmi de semmi ertelme, nem a megoldast keresed a problemara csak frocsogsz mert jolesik.
"Lehet a tesóban fel se merül, hogy őfelségének külön kérvényt kell benyújtani, hogy megtisztelje őket a jelenlétével."
Ez nem külön kérvény kérdése, egyszerűen én pl. nem tolom oda a pofámat, ahova nem hívnak. Engem így neveltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!