Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Köteles vagyok körbeugrálni...

Köteles vagyok körbeugrálni húgom új párját?

Figyelt kérdés

Egy ingatlanon , viszont külön házba lakunk. A kert közös.

Néha van, hogy kint sütögetnek , vagy főznek. De az eszébe se jut húgomnak, hogy esetleg megkérdezze, hogy van e kedvem vagy a páromnak éppen betársulni a főzésbe.

Viszont ha én csinálok valamit akkor meg se várja , hogy átszóljak , hogy van e kedvük átjönni, már kapásból itt vannak ráadásul a húgom ugráltat, hogy éppen mit hozzak neki vagy a drága pasijának....

Ez nem oda vissza kelljen , hogy működjön? Én se vagyok olyan pofátlan , hogy őt ugráltassam.

2019. ápr. 7. 12:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%

Szia

Azt írtad meg sem kérdez hogy társulnátok e hozzájuk. És hogy te sem kérdezed meg őt és úgy is mennek. Hát akkor miért nem mész te is?

2019. ápr. 7. 12:31
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Nem vagyok a híve ennek, de legközelebb, ha sütögetnek, menjetek át a pároddal hozzájuk, mintha mi sem történt volna, és ez lenne a legtermészetesebb. Ha felhúzott szemöldököket láttok, akkor mondd meg nyugodtan, hogy ők is szoktak jönni, ezért gondoljátok, hogy ti is mentek. Erre majd mond valamit, de legalább tisztázódik.
2019. ápr. 7. 12:38
 3/14 anonim ***** válasza:
78%
Amikor csinál a hugod valamit te is állitsál oda pofátlanul.KöLCSöN kenyér visszajár.
2019. ápr. 7. 12:50
 4/14 anonim ***** válasza:
61%
Kemeny vagy. Nem is ertem ezeket a kerdeseket. Ha valami nem tetszik felrehivod elmondod neki. Amugy meg siman megmondod, h van labad hozzál magadnak. (legalabbis ha van lába) egyebkent te tenyleg ilyen f@&#$@gon akarsz veszekedni a testvereddel? Gondolj bele, megeri?
2019. ápr. 7. 12:55
 5/14 anonim ***** válasza:
43%
4-es, szerintem ez nem kis fasság, hanem elvi kérdés. Azért ha a tesó áttolja a képét a párjával hívatlanul, azért a kajálás végén mondhatna annyit, hogy "legközelebb ha mi sütögetünk, gyertek ti is."
2019. ápr. 7. 12:57
 6/14 anonim ***** válasza:
2%
Lehet a tesóban fel se merül, hogy őfelségének külön kérvényt kell benyújtani, hogy megtisztelje őket a jelenlétével.
2019. ápr. 7. 13:27
 7/14 anonim ***** válasza:
68%

Menjetek oda legközelebb ti is hívatlanul.

Vagy a legegyszerűbb: szépen elmondod neki, hogy ez nem így működik, ahogy ide is le tudtad írni, úgy neki is el tudod mondani.

Néma gyereknek az anyja se érti a szavát...

2019. ápr. 7. 13:55
 8/14 anonymousreview60 ***** válasza:
26%

Nem írtad: Te szoktad hívni őket?

Ha igen, akkor #2, #3. Te is ugráltasd őt!

2019. ápr. 7. 14:03
 9/14 anonim ***** válasza:
35%

Ertem en, hogy idegesit, de nehogy mar a sajat testveredrel ne tudd ezt megbeszelni. Arrol nem beszelve, hogy aprilis eleje van, annyiszor azert meg csak nem sutogettetek... meg most az elejen kene letisztazni.

Egyebkent a kerdesednek nincs semmi de semmi ertelme, nem a megoldast keresed a problemara csak frocsogsz mert jolesik.

2019. ápr. 7. 14:09
 10/14 anonim ***** válasza:
20%

"Lehet a tesóban fel se merül, hogy őfelségének külön kérvényt kell benyújtani, hogy megtisztelje őket a jelenlétével."

Ez nem külön kérvény kérdése, egyszerűen én pl. nem tolom oda a pofámat, ahova nem hívnak. Engem így neveltek.

2019. ápr. 7. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!