Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Köteles vagyok körbeugrálni...

Köteles vagyok körbeugrálni húgom új párját?

Figyelt kérdés

Egy ingatlanon , viszont külön házba lakunk. A kert közös.

Néha van, hogy kint sütögetnek , vagy főznek. De az eszébe se jut húgomnak, hogy esetleg megkérdezze, hogy van e kedvem vagy a páromnak éppen betársulni a főzésbe.

Viszont ha én csinálok valamit akkor meg se várja , hogy átszóljak , hogy van e kedvük átjönni, már kapásból itt vannak ráadásul a húgom ugráltat, hogy éppen mit hozzak neki vagy a drága pasijának....

Ez nem oda vissza kelljen , hogy működjön? Én se vagyok olyan pofátlan , hogy őt ugráltassam.

2019. ápr. 7. 12:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
27%
10-es, ezt a hozzáállást én is nagyon bírom. Nálunk a férjem felnőtt, családos lánya folyton puffog az apjának, hogy én miért nem megyek hozzájuk. De SOHA, egyetlen egyszer nem hangzott el, hogy menjek én is. Háttérben duzzog,(nekem nem mondja), de annyit, hogy "ha apu jön, gyere ám te is", na azt nem.
2019. ápr. 7. 14:49
 12/14 anonim ***** válasza:
65%

Mért van mindenki lepontozva? Mert nem szidjuk a szemét tesót?

A megoldás elég kézenfekvő, meg kell neki mondani, hogy ne jöjjenek oda, ennyi. És akkor nincsen később fennakadás, mert tudják, hol a helyük.

2019. ápr. 7. 17:35
 13/14 anonim ***** válasza:
72%
Nem az a baj, hogy odamegy vagy nem vagy elvi kerdes. Az h itt sir-ri aztan mibe h a huganak egy kva szot se szolt. Na ez a baj. En amugy leszrom ha lepontoz, akkor is vele beszelje meg ne azt varja, h itt frocsogjon ra a sok idegen.
2019. ápr. 7. 17:38
 14/14 anonim ***** válasza:
64%

A fő kérdésre válaszolva, nem vagy köteles körbeugrálni senkit ha nem hívtad vendégségbe.

A tesód nem hív, valszeg ő úgy áll a témához, hogy ez természetes, hogy átmentek egymáshoz hivatlanul is, szóval a megoldás, hogy legközelebb te is átmész, hivatlanul és "körbeugráltatod" magad, ha kifejezi nemtetszését akkor elmondod neki, hogy ugyanezt csinálja veled,.

2019. ápr. 7. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!