Köteles vagyok körbeugrálni húgom új párját?
Egy ingatlanon , viszont külön házba lakunk. A kert közös.
Néha van, hogy kint sütögetnek , vagy főznek. De az eszébe se jut húgomnak, hogy esetleg megkérdezze, hogy van e kedvem vagy a páromnak éppen betársulni a főzésbe.
Viszont ha én csinálok valamit akkor meg se várja , hogy átszóljak , hogy van e kedvük átjönni, már kapásból itt vannak ráadásul a húgom ugráltat, hogy éppen mit hozzak neki vagy a drága pasijának....
Ez nem oda vissza kelljen , hogy működjön? Én se vagyok olyan pofátlan , hogy őt ugráltassam.
Mért van mindenki lepontozva? Mert nem szidjuk a szemét tesót?
A megoldás elég kézenfekvő, meg kell neki mondani, hogy ne jöjjenek oda, ennyi. És akkor nincsen később fennakadás, mert tudják, hol a helyük.
A fő kérdésre válaszolva, nem vagy köteles körbeugrálni senkit ha nem hívtad vendégségbe.
A tesód nem hív, valszeg ő úgy áll a témához, hogy ez természetes, hogy átmentek egymáshoz hivatlanul is, szóval a megoldás, hogy legközelebb te is átmész, hivatlanul és "körbeugráltatod" magad, ha kifejezi nemtetszését akkor elmondod neki, hogy ugyanezt csinálja veled,.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!