Milyen alapon gondolja szülő h idős korában köteles ápolnia a gyerekének?
Mivel kiskorában a szülő ápolta a gyereket (pl: adott neki ételt hogy ne hogy éhen halljon)
És a szülő megoregszik akkor természetesen a gyerek gondjaba vesz azt aki a szülője.
És erre én kértem egyebeként ?
Amit az ember csinál az nem természetes a természetbe nem láttam olyat hogy mondjuk egy madár ápolná a szüleit vagy hasonló.
Ez csak az ember elgondolása...Meg szerintem az eutanázia az sokkal humánusabb lenne. Mint egy félholtat életben tartani .Meg ha eleve egészségtelenül él valaki abban szerintem van szerepe...
"Amit az ember csinál az nem természetes a természetbe nem láttam olyat hogy mondjuk egy madár ápolná a szüleit vagy hasonló."
Jah, akkor gondolom te is az utcán végzed el a dolgodat és a földről eszel, mint az állatok a természetben. Erős túlzásnak érzem itt az emberek állatokhoz való hasonlítását, de ha ezt szeretnéd mindenképpen alapul venni, akkor nem értem miért a madarakat hozod fel példának. Rengeteg emlős gondoskodik az idősökről még akkor is ha nem a saját szülei.
Egyébként meg van olyan, hogy kultúra és erkölcs. A szüleinkről pedig gondoskodnunk kell, nem feltétlen ápolni. Ergo nem, nem vagy köteles te cserélni a pelenkáját, megbízhatsz egy ápolót is ezzel a feladattal, mert a szülők egyáltalán nem azt várják, hogy fürdesd, etesd, pelenkázd őket hanem, hogy ne hagyd őket magukra és gondoskodj az ellátásukról. Ez nagyon nem ugyanaz.
Te hasonlíthatod magadat az állatokhoz. Mi köszönjük szépen, "egy fokkal" intelligensebb lények vagyunk, mint azok az ösztönlények.
Nekünk 0-24-ben nem a dgás-bszás meg a kaja jut az eszünkbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!