Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A húgom egy kis k*csög lett?

A húgom egy kis k*csög lett?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, húgom 15, most elsős gimis, de annyira megváltozott, hogy az hihetetlen, legszívesebben felképelném párszor, tudja hol a helye. Biztosan az uj barátnője is hatással van rá, meg nemrégen jött meg neki is először, szóval biztos nagylánynak érzi magát. De ha hazajön semmit nem képes csinálni, csak ücsörög a helyén és "tanul"ás alatt a telefonját nyomkodja egyfolytában. Szüleink elhiszik hogy tanul, így nem is foglalkoznak vele. Mostanában haspólóban akar iskolába menni, hát nekem lesülne a képem, szerintem k*rvás haspoloba iskolába menni, meg egyszerűen nem oda illő.

Elkezdtem levideózni egyik este ahogy a szoba sarkában ül és telefonozik és meg akart ütni és hisztizni kezdett, hogy dobjam el azt sz*art, hagyjam békén.

Ma tanultam volna és a nagy hangfalán bekapcsolta üvöltve a zenét, mondtam neki, hogy tanulnék. Rámnézett mosolygott és megvonta a vállát zsebre tett kézzel és kiment.

Amikor nem vagyok itthon a ruháimat használja.

Hetek óta nem beszélgetünk.. ha valami olyat csinál amivel idegesít akkor csak mosolyog. Kezdem ugy érezni nem sokára elszakad a húr és pofonvágom.

Idegesít, mit tegyek?

2019. ápr. 7. 15:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%

Az albérletes emberkéknek üzenem,h üdv!

Mert az olyan baromi egyszerű, igaz? Tudod te mennyi egy albérlet? :'DDDDDD a minimálbéred arra menne el és még éhes is maradsz. Na erröl ennyit

2019. ápr. 7. 17:46
 12/24 hollófernyiges ***** válasza:
95%

"amikor nem vagyok itthon az én szobámban alszik"

Tisztára mintha egy kutyával vívnál dominanciaharcot.

2019. ápr. 7. 17:47
 13/24 anonim ***** válasza:
22%

Elkell menni dolgozni, egy 3 műszakos gyári munkás 250et már simán haza visz, bőven elég egy társbérletre és akkor nincs "köcsög hugica" a képben.

Jaaa hogy ahhoz már nincs kedve egyeseknek, háát akkor mégse lehetnek nagyok azok problémák!;)

Én 17 évesen menekültem otthonról, gyorsétteremben dolgoztam 10 órában heti 6napot, hogy fenn tudjam magam tartani.

Estin érettségiztem vért izzadva tanultam tovább, stb. Most már saját vállakozásom van, szóval ne nyavajogjon itt senki!

Ha rossz otthon, 20 évesen ideje lelépni! Vagy tedd helyre a hugodat 2 nagy pofonnal, nyilvánosan égesd be, kizárólag ezek működnek ilyen hormonfűtött kamaszkorban.

2019. ápr. 7. 17:56
 14/24 anonim ***** válasza:
29%
"Mit mond húgod, miért alszik ott, miért hordja a ruháidat?" Elég nyilvánvaló: felnőttet akar játszani, hogy végre megdugja valaki.
2019. ápr. 7. 18:13
 15/24 anonim ***** válasza:
14%
Én biztos belehugyoznék az ágyába, és odadörgölném a ruháit is 😉.
2019. ápr. 7. 18:33
 16/24 A kérdező kommentje:
Mármint húgom ágyába?
2019. ápr. 7. 18:42
 17/24 anonim ***** válasza:
ma 18:13 nem nem azért. simán a tesó ruhái mindig jobbak az ő szobája jobb stb. ezzel a legtöbb testvér így van . ha egykorúak lennének is ez menne.
2019. ápr. 7. 19:15
 18/24 anonim ***** válasza:

Ha romlanak a jegyei a telefonozás miatt, az sem a te problémád, hanem az övé és a szüleiteké, ha nem, akkor meg pláne nem kell vele foglalkoznod. Pl én is úgy tanulok, hogy 1-2 oldal után mindig tartok egy kis szünetet, telefonozok, olvasok vagy bármi egyebet csinálok, így sokkal tovább bírom és motivál a következő "szünet".

Vannak, akik bemennek haspólóban gimibe, ha ő így érzi jól magát, hadd tegye, az ő baja mit gondolnak mások. Egyébként nem mindegy, hogy a pólóból mondjuk mell alatt mindene kint van, vagy 2-3 centi kivillan a derekából. Utóbbi teljesen megszokott dolog az én sulimban is, egyáltalán nem k*rvás.

Ha a testvérem engem csak úgy elkezdene videózgatni, kiütném a kezéből a telefont. Baromi pofátlan dolog, te sem örülnél neki szerintem.

A zenét mondjuk tényleg illett volna lehalkítania, gondolom, ha jobb lenne a viszonyotok, megtette volna. Neked is közelíteni kéne felé, nyitottabbnak lenni az új énjére, de ez csak akkor működik ha ő is vevő a dologra.

Nem tudom, miért baj, ha kölcsönveszi a ruháidat (persze ha te épp nem akarod felvenni), én még örülnék is, hogy tetszik a stílusom a húgomnak, esetleg én is kölcsönvennék pár cuccot.

Azért mosolyog, mert tudja, hogy ez téged idegesít.

Mi lenne, ha kicsit pozitívabban állnál hozzá? Lehet, hogy ha nem az "ellenséget" látná benned, aki beárulja a szüleinek, állandóan korlátozni akarja és az ő szemével unalmas, hanem a jófej tesót, akivel mindent meg lehet beszélni és lehet közösen őrültségeket csinálni, nem élvezné, hogy bosszanthat.

2019. ápr. 7. 19:47
 19/24 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, valoban igazad lehet, de! Mikor megszületett annyira örültem neki hogy jaj kishugi, majd mindent együtt csinálunk, majd tőlem kér tanácsot, suli pasi vagy.bármi ugybe. Együtt megyünk vásárolni..minden ilyen lányos dolgok. Erre pedig semmire nem nyitott, ezelőtt a harag előtt, volt hogy megkérdeztem fiukkal miujság, de nem mond semmit, suliról sem.

Ruháimat nem kéri el, persze odaadnám ha kéri, de egyszerűen bemegy a szobámba mintha az övé lenne, turkál a szekrényembe. Ezt nagyon nem szeretem. Kérje el, odaadom.

2019. ápr. 7. 20:01
 20/24 anonim ***** válasza:
24%
Azért az sem normális ahogy a húgodról beszélsz... Ha Te sem tiszteled, ő sem fog Téged.
2019. ápr. 7. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!