Miért van ez így a húgom és köztem?
Figyelt kérdés
2 év kor különbség van köztünk. Mivel nekem soha nem volt párkapcsolatom,ezért egy fajta lenézés kapok részéről.Ő könnyeben boldogult a férfiakkal még én 17 éves korom hadi lábon állok a nőkkel.Sajnos az a fajta vagyok aki szeret kötekedni bár soha sem a rossz indulat vezérel csak viccelődöm,a saját barátját is kioktatta hogy én mennyire rafinált vagyok.Beszélgetésünk mindig vitába torkollik ő nagyon csúnyán alpárian beszél én még a szavaimat is megválogatom,mindig felhasználja a jelenlegi párkapcsolatát ha valami probléma van valami nézet eltérés köztünk.Rengeteg rossz indulat van benne,mindig a szokásos szöveg hogy én nekem furák a mozdulataim és a többi,én vagyok a felelős azért amilyen helyzetbe vagyok.Az a rossz indulat,túl kényelmes élete van mióta a férfiakkal van minden meg kap általában. Engem nem igazán érdekelne csak játssza a fejét,ne csesztessen ha már nem bír velem valami olyasmit mondok neki ami neki nem tetszik egyből hangolja ellenem a barátját.Legszívesebben fognám magam és megmondanám neki, túl öntelt túlságosan kényelmes élete van ahhoz hogy felfogja milyen ostoba.Én jóval nehezebb körülmények között élek.Dolgozok már lottózóba is,ahol csinált magánnak egy 300 ezer ft tartozást, folyton sorsjegyet kapart. Édesanyám ennek a tartozásnak kifizette az egy harmadát, amit a húgomnak nem kelet vissza fizetni,én életembe még csak hasonlót se csináltam úgy viselkedik mint ha ez világ legtermészetesebb dolga lenne.Fél egyedül maradni amint szakított az egyik barátjával máris egy másik lett a helyébe.A családom is folyton felhozza ezt a nő témát,utálom százszor elmagyaráztam nekik,hogy a jelenlegi helyzetembe szeretnék magammal foglalkozni de csak mondják.Szeretem a viccet, ő nem igazán tudja értékelni, sok dologgal vissza él.Legutóbb azt mondta csak azért mert ő mosogatott hogy én soha nem mosogatok el magam,hol ott elmagyaráztam neki.Utána azt mondta hogy túl érzékeny és elkezdett a szokásos módon provokálni,egy kicsit felemeltem a kezem és hozzá ért az arcához 2 napig játszotta a sértettet.Azt szólt a barátjának előadta a saját verzióját,és megemlítették hogy valami nagy dolgot kapok karácsonyra persze tisztábba voltam vele hogy nem igaz ámítás. Azért az arc érintését,meg van neki egy betegsége aminek nevével szoktam hülyéskedni.Talán néha ott hibázom,hogy szeretek kötekedni de nekem ilyen a természetem,de soha sem rossz indulatból,volt egy időszak amikor évekig nem szóltunk egymáshoz,a régi barátját is ellenem hangolta. Azzal is fasírtba voltunk,emiatt a dolgok miatt a mostani másabb kiabál de ha össze veszik a húgommal mindig ő az aki enged. Komikus figura, de túl naiv a húgom könnyedén irányítja.A húgom csajos érzéki amíg meg nem szólal,semmi finomság nincs olyan mintha hányná a szavakat elég undorítóan beszél.Ez szoktam neki is mondani de mindig megsértődik. Én szeretek szak szerűen beszélni,ő túl egyszerűen és trágárul. Talán az eltérő természetünk az oka.Tanács kellene hogy kezeljem jobban a helyzetet.2018. dec. 26. 07:14
1/10 anonim válasza:
Ignoráld. Ez az egyetlen egyszerű megoldás.
2/10 anonim válasza:
Nekem is van ismerősőm aki azt gondolja hogy viccessen kötekedik, közben egy alpári bunkó. Gyanitom te is ilyen vagy, nem szoktátok észrevenni milyen gáz ahogy viselkedtek. Ezért nincs nőd se. A hugod arcához meg se finoman se erőteljesen ne érj hozzá, és ne bhazogasd, akkor talán javul majd a viszonyotok.
3/10 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel.. Arról meg hogy ki a rosszindulatú, vitázhatnák. Csak úgy süt belőled a rosszindulat az agresszió mellett.
4/10 anonim válasza:
Nem is csodálom hogy nincs nőd... nagyképű vagy, ebben az írásodban bunkó, nyilván mélységesen lenézed a tesódat... nem csoda ha ha utálja a pofádat.
5/10 anonim válasza:
Csak kíváncsiságból:hogy csinált 300 ezres tartozást olyan dologból, amiért fizetni kell?
6/10 anonim válasza:
"Talán néha ott hibázom,hogy szeretek kötekedni de nekem ilyen a természetem,de soha sem rossz indulatból,"
Lehet hogy te csak elintézed annyival, hogy "ilyen a természeted" és hogy ezt sosem rosszból teszed, de képtelen vagy megérteni, hogy másnak ez nagyon rosszul eshet és sértő is. Ha velem kötekednél csak mert olyanod van, egy tuskó parasztnak tartanálak én is.
7/10 anonim válasza:
Kérdező, bagoly mondja verébnek. Te semmivel sem vagy különb mint a húgod nagyképűségben. Az a baj a hozzád hasonló suttyó, proli, gyökerekkel, hogy nem veszitek észre, mennyire égők vagytok és meg vagytok győződve hogy ti menők vagytok. Emellett csoda, hogy ilyen hanyag helyesírással érettségizni is képes voltál.
8/10 A kérdező kommentje:
Az utolsó akkor most mondok neked egy beépített funkciót a gyakorin belül helyes írás ellenőrző van.Jó reggelt.Gondolom alpári lelkileg selejt paraszt vagy.Írásod csak nagyképűségedet tükrözi.Mivel erről a funkcióról nem tudtál,te is csak úgy szimplám gépelsz. Egy lelkileg selejt alpári paraszt engem ne oktasson ki.Mert egy ilyen választ csak olyan aki fogja fel amit leírok.Nem szenvedsz te valami felfogási nehézségben?
2019. jan. 15. 06:01
9/10 anonim válasza:
Az utolsó válaszoló tökéletesen leírt téged. Alpári kretén vagy kérdező. Nem csoda hogy a hugod nem áll veled szóba.
10/10 anonim válasza:
Alpári lelki sérült parasztozod a válaszolót aki leírt téged ? Ebből is látszik hogy te tényleg egy suttyó tirpák vagy. Ráadásul még neked áll feljebb amikor a faragatlan, bunkó stílusodat szóvá teszik. Látom nem ezeket a válaszokat vártad. Akkor minek írtad ki a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!