Már nem szimpatikus a húgom barátja (okok lent), de a búcsúzáskor nagy meglepetést kaptam. Ki mit tenne most?
Két részre is bonthatjuk a kérdést, csak a második felére vonatkozó válasz is jó.
Idáig jól megvoltam a sráccal,de az utóbbi 2 hétvége berongált. Ő pesti mi Kelet Magyarországon lakunk,a testvérem diploma után pesten maradt.
Srácnak van egy egyedi bmwje(ez a baj forrása). Tipikus autó bu.. bunkó pesti bmws.( Tisztelet a kivételnek de felénk ez fogalom.) Rokoni összejövetelre voltunk hivatalosak,az ő autójával mentünk. Hamár olyan büszke rá menjünk azzal. A " narancssárga lámpákon" sokszor átment. Az még elment. (Lagzis menet).
Az étteremnél már auto bu.. volt, beállt a főbejárathoz ahová közelebbi rokonoknak illett volna. Mert a parkolóba biztos hozzá nyúlnak(nem is a 100 másik kűlföldi rendszámoshoz). Aztán hajnalba részegen haza akart vezetni(szüleimhez),mert az ő autója....Akkor még nem tudtuk milyen bunkón vezet józanul,bár autópályán mentem utána egy széria e46 316al nem mertem bevállalni amit ő pedig 5éve teherautózom ,de nehezen lebeszéltük.
Fontos! Közben elvették a jogsim.(egyszer hibáztam baleset lett belőle a vétlen autóban 8+nap sérült egy idős beteg nő).
Múlt hétvégén meghìvtak pestre. A srác lakásában szálltam meg. Teherautó vezető vagyok, autó versenyeztem,stb...De amit a két nap alatt átéltem majdnem remegve szálltam ki. Első nap másik bmwvel belvárosi lámpa-lámpa verseny. Lámpánál a srác elgondolkodott merre menjen,megelőzték agresszívan vissza vágott elé,arcoskodott Este Jobbról akart előzni belvárosban,nem engedték be100km/h val majdnem belecsapódtunk egy teherautóba.
Másnap egy piroson átmenve,szövegelt hogy mernek rávillogni.
Parkolás kb 15-20perc mert ő nem áll parkolóházba autó mindenhol felakad.
2sör után simán vezet.
Eldöntöttem nem kell ennyire barátkozni.
Indúlok haza,kaptam egy pizza utalványt tőlük. Egy a bibi pizzautalvány =milánói repjegy. Már rég eldöntötték ez lesz az ajándék.Tesóm nagyon szìvesen adta,neki sincs pénze nagy dolog tőle. Húgom csehországi kirándulást kér születésnapjára. Ha most elfogadom adósuk leszek . Ja baleset miatt csóringer vagyok,pénzbüntetés hitel stb...
2-4 es!!! Húgom 1év kb 8hónap után is vakszerelmes. Első két pasijai a legbevállalósabb haverjaim voltak. Tudjátok barátnak jó,de húgod félted tőlük. Szóval adrenalinfüggő a lány.
Szüleimnek említettem a dolgot apa semleges,anya(nem jó a viszonyom vele ő akarja a pénzem beosztani utólag=miért autót vettem miért nem panel kalitkát ) ellenséges volt velem,tesómékat pártolta. Jött a soha nem lesz senkid szöveg.
2dolgot elfelejtettem.
Amiért nem akarok 3asban bandázni. Mint a szerelmesek lépten nyomod egymást fotózzák, ami normális valahol de minek tartsam a gyertyát.
2. Milánoba az előző ok miatt ,elhìvták a jómódú de szingli unokaöcsémet is. Szóval ha nem megyek vele is kitolok... Bár dátum nincs szóval ha húzom halasztom....
8as!!! Nekem kijött a valódi énje. Nemcsak a vezetés hanem,amikir rávillognak amikor jogosan megelőzik akkor agresszìv..ha más fegyvere lenne nem az autó akkor azzal csapna oda. Ajándék elfogadása=közös program=barátkozás én ilyen pasival nem akarok.
Mivel volt balesetem ezért nem merek szólni mert milyen jogon....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!