Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Már nem szimpatikus a húgom...

Már nem szimpatikus a húgom barátja (okok lent), de a búcsúzáskor nagy meglepetést kaptam. Ki mit tenne most?

Figyelt kérdés

Két részre is bonthatjuk a kérdést, csak a második felére vonatkozó válasz is jó.

Idáig jól megvoltam a sráccal,de az utóbbi 2 hétvége berongált. Ő pesti mi Kelet Magyarországon lakunk,a testvérem diploma után pesten maradt.

Srácnak van egy egyedi bmwje(ez a baj forrása). Tipikus autó bu.. bunkó pesti bmws.( Tisztelet a kivételnek de felénk ez fogalom.) Rokoni összejövetelre voltunk hivatalosak,az ő autójával mentünk. Hamár olyan büszke rá menjünk azzal. A " narancssárga lámpákon" sokszor átment. Az még elment. (Lagzis menet).

Az étteremnél már auto bu.. volt, beállt a főbejárathoz ahová közelebbi rokonoknak illett volna. Mert a parkolóba biztos hozzá nyúlnak(nem is a 100 másik kűlföldi rendszámoshoz). Aztán hajnalba részegen haza akart vezetni(szüleimhez),mert az ő autója....Akkor még nem tudtuk milyen bunkón vezet józanul,bár autópályán mentem utána egy széria e46 316al nem mertem bevállalni amit ő pedig 5éve teherautózom ,de nehezen lebeszéltük.

Fontos! Közben elvették a jogsim.(egyszer hibáztam baleset lett belőle a vétlen autóban 8+nap sérült egy idős beteg nő).

Múlt hétvégén meghìvtak pestre. A srác lakásában szálltam meg. Teherautó vezető vagyok, autó versenyeztem,stb...De amit a két nap alatt átéltem majdnem remegve szálltam ki. Első nap másik bmwvel belvárosi lámpa-lámpa verseny. Lámpánál a srác elgondolkodott merre menjen,megelőzték agresszívan vissza vágott elé,arcoskodott Este Jobbról akart előzni belvárosban,nem engedték be100km/h val majdnem belecsapódtunk egy teherautóba.

Másnap egy piroson átmenve,szövegelt hogy mernek rávillogni.

Parkolás kb 15-20perc mert ő nem áll parkolóházba autó mindenhol felakad.

2sör után simán vezet.

Eldöntöttem nem kell ennyire barátkozni.

Indúlok haza,kaptam egy pizza utalványt tőlük. Egy a bibi pizzautalvány =milánói repjegy. Már rég eldöntötték ez lesz az ajándék.Tesóm nagyon szìvesen adta,neki sincs pénze nagy dolog tőle. Húgom csehországi kirándulást kér születésnapjára. Ha most elfogadom adósuk leszek . Ja baleset miatt csóringer vagyok,pénzbüntetés hitel stb...

2018. szept. 16. 18:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
A hús-vér emberek nem csak jók vagy rosszak, hanem összetettek. Mindazonáltal ha úgy érzed, hogy az ajándék miatt adósa lennél, és ez zavar, akkor udvariasan utasítsd vissza. Nem olyan bonyolult ez.
2018. szept. 16. 18:28
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan drága dolog egy repülőjegy Milánóba, azért ez nem akkora ajándék. Szerintem nyugodtan utasítsd vissza. A hugodat meg reméljük nem nyírja ki ez a gyökér, és senki mást az utakon.
2018. szept. 16. 18:34
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
itt csak a távolságtartás lehet jó ötlet. jobban megéri.
2018. szept. 16. 18:35
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
És a húgod? Ő meddig szeretne élni? Nekem ez ugrott be rögtön.
2018. szept. 16. 18:38
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöd szépen a figyelmességet, és vissza adod. Ne fogadd el.
2018. szept. 16. 18:43
 6/17 A kérdező kommentje:

2-4 es!!! Húgom 1év kb 8hónap után is vakszerelmes. Első két pasijai a legbevállalósabb haverjaim voltak. Tudjátok barátnak jó,de húgod félted tőlük. Szóval adrenalinfüggő a lány.

Szüleimnek említettem a dolgot apa semleges,anya(nem jó a viszonyom vele ő akarja a pénzem beosztani utólag=miért autót vettem miért nem panel kalitkát ) ellenséges volt velem,tesómékat pártolta. Jött a soha nem lesz senkid szöveg.

2018. szept. 16. 18:45
 7/17 A kérdező kommentje:

2dolgot elfelejtettem.

Amiért nem akarok 3asban bandázni. Mint a szerelmesek lépten nyomod egymást fotózzák, ami normális valahol de minek tartsam a gyertyát.

2. Milánoba az előző ok miatt ,elhìvták a jómódú de szingli unokaöcsémet is. Szóval ha nem megyek vele is kitolok... Bár dátum nincs szóval ha húzom halasztom....

2018. szept. 16. 18:50
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazan értem az összefüggést az autovezetesi stílus és az ajandek között. Ha nem tetszik, ahogy vezetőm ne ülj be mellé többet. Az ajándék meg ha tetszik, fogadd el, ha nem, utasítsd vissza. Ennyi
2018. szept. 16. 18:59
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mi a kérdés. "Eldöntöttem nem kell ennyire barátkozni." - nagyon helyes, de akkor tegyél is így. Udvariasan visszautasítod az ajándékot, lehetőleg minél előbb, hogy a jómódú szingli rokon tudjon maga mellé másik társat találni az utazáshoz. Aztán kerüld őket, amennyire csak lehet, és imádkozz, hogy a vadbarom lehetőleg se a húgodat, se mást ne nyírjon ki az utakon.
2018. szept. 16. 19:20
 10/17 A kérdező kommentje:

8as!!! Nekem kijött a valódi énje. Nemcsak a vezetés hanem,amikir rávillognak amikor jogosan megelőzik akkor agresszìv..ha más fegyvere lenne nem az autó akkor azzal csapna oda. Ajándék elfogadása=közös program=barátkozás én ilyen pasival nem akarok.

Mivel volt balesetem ezért nem merek szólni mert milyen jogon....

2018. szept. 16. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!