Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti is tiltanátok a lányotokat...

Ti is tiltanátok a lányotokat a barátjától, ha a fiú nem szimpatikus nektek?

Figyelt kérdés

Szep napot! :)

Nem mai a tortenet de probalom nagyvonalakban osszeszedni.

Harmad eves gimnazista voltam amikor megismerkedtem az akkori baratommal, aki 5 evvel volt tolem idosebb es tenyleg szerelem volt elso latasra.. apukam soha nem szolt bele a fiu ugyeimbe anyam annal inkabb.

5 honapig voltam egyutt ezzel a fiuval de orokos harc volt miatta anyammal. Vele vesztettem el a 17. Szuletesnapom elott 2 honappal amit nem akartam anyamnak elmondani csak amikor betoltottem, de o beleturkalt az uzenetimbe es lebuktam. 2 heteig lelkiterrorizalt, nem szolt hozzam ha megis csak annyit mondott hogy o nem k....t nevelt.Tiltott tole, nem johetett hozzank, nem mehettem vele sehova.

Egyszer uvoltve es sirva konyorogtem neki hogy hagyja ezt abba mert ha szakitunk en leszek a legszomorubb ember a vilagon.

O vigyorral az arcan mondta, hogy " ha szetmentek en leszek a legboldogabb"

Aztan nem birta a kapcsolat szetmentunk.. a gimi utolso eveben ujra probaltuk aztan megint ez ment es szakitottunk.

Azota eltelt 5 ev, 5 eve nem lattam, nem beszeltem vele megis nap mint nap az eszemben van, hianyzik es mindenkiben ot keresem.

Tudom hogy ez egyaltalan nem egeszseges, de keptelen vagyok tartos parkapcsolatot kialakitani es szerelmesnek lenni. En Ot szerettem, lehet vege lett volna anyam nelkul is.. de igy nem tudtam pontot tenni az ugy vegere es ez orokke fajni fog. Neki mar csaladja van azota, tehat ez mar teljesen veszett ugy.

En ugy erzem hogy erzelmi kapcsolatokra keptelen vagyok. kivancsi vagyok, hogy ti/Önök, hogy allnanak egy ilyen helyzethez?

Koszonom

2018. aug. 13. 18:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert nem szimpatikus biztosan nem. Nem nekem kell, hogy tetsszen, szimpatikus legyen. Nem az én párom.

Ha nem fog működni, akkor úgyis vége lesz. Nem kell ehhez a szülő vagy bárki más "külső" ember.

Viszont azért vannak olyan komolyabb dolgok, amik miatt én is próbálnám tiltani valahogy, pl. ha balhés, drogos, illegális dolgokkal foglalkozik, stb.

2018. aug. 13. 18:35
 2/8 anonim ***** válasza:
10%
Ezért nem szabad olyannal is ágyba ugrani, akivel még nem döntötted el, hogy az egész életedet le akarod élni... Mert ha egyszer beindul a biokémia, akkor össze vagy vele kötve még hosszú évek múlva is, akkor is, ha neki már rég családja van... Remélem, akik olvassák, okulnak az esetből.
2018. aug. 13. 18:36
 3/8 anonim ***** válasza:
9%
Napi szülőszidó... Talán azért tiltott tőle mert látta hogy egészségtelenül erősen kötődsz hozzá? Nagyon nincs rendben hogy ennyi idő után még mindig ekörül forog az életed, és képtelen vagy normális kapcsolatra.
2018. aug. 13. 18:43
 4/8 anonim válasza:
96%

Csak akkor tiltanám, ha nem becsületes ember. A többi a gyerekem dolga, neki kell majd vele élnie. Okos ember úgy neveli a gyereket, hogy nem kell külön tiltani dolgoktól, hanem hogy legyen józan esze. Engem sem érdekeltek soha a drogok se, és nem azért, mert tiltották volna a szüleim.

Keresd meg az emberedet, de ha kiderül hogy családja van, akkor kénytelen leszel mást találni. Engem is kísért még a legelső barátnőm emléke, de idővel jobb lesz. Most 10 év után már csak havi szinten 1x jut eszembe. Van hogy fél évig egyáltalán nem! És ez csak javulni fog.

Viszont a gyerekemet minél inkább tiltom, annál inkább csinálja, szóval ez nem megoldás.

2018. aug. 13. 19:08
 5/8 anonim ***** válasza:
60%

"de ha kiderül hogy családja van"

Már kiderült...

2018. aug. 13. 19:18
 6/8 anonim ***** válasza:
22%
Nem, de a házamba nem jöhetne.
2018. aug. 13. 21:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Fiatalként azt tudom mondani, hogy nem lett volna szabad hagynod, hogy ennyire beleszóljon az életedbe, határozottan fel kellett volna lépned anyád ellen! Apádtól tudtál segítséget kérni?

Az #1. kommentelő ezt írta: "Ha nem fog működni, akkor úgyis vége lesz. Nem kell ehhez a szülő vagy bárki más "külső" ember."

Nem értek ezzel egyet! Van olyan mértékű beleszólás egy párkapcsolatba, amit nem lehet tolerálni! De ha nagyon jól megvoltak ezen kívül, akkor nem szakítottak volna. Vagy ha igen, akkor is sokkal később és nem emiatt! Nem a saját bőrömön, de tapasztaltam már, hogy egy nagyon jó kapcsolatot is képes tönkre tenni "külső" ember!

2018. aug. 14. 00:17
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Oszinte tiszta igaz szerelmet nem akadalyozza meg senki.

Ne anyad okold.

Ferjem evekig vart es udvarolt nekem mert szuleim amig nem vegeztem el a gimit nem engedtek fiuzni.

Maradt a level telefon es napi 20 perc seta megis 2 evig vart ram szex nelkul.

Gimi utan mar johetett es oda mehettem ahova akartam.

Igazi szerelem turelmes es mindent legyoz

2018. aug. 14. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!