Mit csináljak ha a húgom irigy rám?
A húgom és férje a keresztszülei a 3 hónapos lányomnak. Nem elfogultságból de ez a gyerek egy csoda, hatalmas kék szemei vannak hosszú pillái ,szőke haja. Tényleg gyönyörű gyerek. Mindenki csodájára jár a rokonságból.
Viszont amikor a tesómék jöttek látogatóba akkor volt egy megjegyzése a húgomnak , ami nekem nem tetszett. Még pedig hogy elkezdte mondani a férjének hogy " de jó lenne már nekünk is egy ilyen kisbaba". Én mondtam neki hogy szerintem még bőven ráérnek (24 éves). Meg különben is ez most a mi pillanatunk, nem értem miért kéne neki is gyerek most hogy nekem van ? Nem irigy egy kicsit ? Még saját lakásuk sincs , épp gyűjtögetnek... Messze laknak így csak facen tartjuk a kapcsolatot.
Azt is észrevettem hogy én naponta küldök képeket, videókat a babámról hogy lássák ha már keresztszülők és néha olyan semmitmondóan válaszol pl. "kis cuki" és ennyi.
Én reagálom túl vagy tényleg ennyire irigy rám a húgom?
Itt te vagy az irigy...
Nehogy másnak is legyen gyerek, mert neked van? Előbb utóbb nem a te gyereked lesz a kis cuki, hanem a sorban következő. Nyugodj bele. Egyébként tényleg annyira szép??? Vagy csak nektek, mert a tietek. De lényegtelen. Ha minden nap küldesz képet, egy idő után mar nem tudsz lelkesedni annyira. Majd te is meglatod, ha kitisztul a fejed a hormonoktol.
Abban igazad van, hogy lehet hogy korai még nekik a gyerek, de ezt majd ők eldontik. Sőt! Nem azt mondta h azbap este lássanak hozzá a gyerek gyartasahoz, hanem egy szimpla vágyat fejezett ki, h szeretne babát, plane ha ilyen aranyos lenne.... N
Nőjj fel ha mar anya lettél, annak az aranyos kisbabanak egy felnott erett anyara van szuksege, nem egy hisztizo tinire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!