Mit csináljak ha a húgom irigy rám?
A húgom és férje a keresztszülei a 3 hónapos lányomnak. Nem elfogultságból de ez a gyerek egy csoda, hatalmas kék szemei vannak hosszú pillái ,szőke haja. Tényleg gyönyörű gyerek. Mindenki csodájára jár a rokonságból.
Viszont amikor a tesómék jöttek látogatóba akkor volt egy megjegyzése a húgomnak , ami nekem nem tetszett. Még pedig hogy elkezdte mondani a férjének hogy " de jó lenne már nekünk is egy ilyen kisbaba". Én mondtam neki hogy szerintem még bőven ráérnek (24 éves). Meg különben is ez most a mi pillanatunk, nem értem miért kéne neki is gyerek most hogy nekem van ? Nem irigy egy kicsit ? Még saját lakásuk sincs , épp gyűjtögetnek... Messze laknak így csak facen tartjuk a kapcsolatot.
Azt is észrevettem hogy én naponta küldök képeket, videókat a babámról hogy lássák ha már keresztszülők és néha olyan semmitmondóan válaszol pl. "kis cuki" és ennyi.
Én reagálom túl vagy tényleg ennyire irigy rám a húgom?
Azért kicsit szedjük külön a dolgokat. Az hogy mindenki a gyerek csodájára jár a családban z oké, és az is oké hogy a ti pillanatotok meg minden. De azt azért megérthetnéd hogy a tesód is szeretne gyereket mert oké hogy csak 24 éves, de ennyi idősen már simán vágyhat ő is saját gyerekre, meg nagyon sokan albérletbe szülnek.
Nyilván van benne némi irigység ezt le kell nyelni, de most azt nem értem hogy miért baj hogy ő is szeretne gyereket. Úgy is idő kell ehhez minimum 1 év mire abból lesz valami, mert a teherbe esés sem megy egyik napról a másikra amit tudhatnál. Másik meg az hogy akkor meg az ő idejük fog eljönni, és ezzel együtt kell élned.
Azt például nem értem hogy miért baj ha annyi a reakciója hogy "kis cuki" most szakvéleményt vársz tőle kommentben napi szinten vagy mi? Ezt nem értem mit vagy ezen kiakadva ennyire.
"Én mondtam neki hogy szerintem még bőven ráérnek (24 éves). Meg különben is ez most a mi pillanatunk, nem értem miért kéne neki is gyerek most hogy nekem van ?"
Megmondtad neki, hogy ráér még, mert ez a te pillanatod?
Jesszus, te beteg vagy. És mégis mikor engednéd meg neki, hogy gyereket csináljon? Meddig tart a te pillanatod? Egy év? 10 év?
És tényleg, minek is kellene neki gyerek, ha nézheti a facebookon naponta a tiédet?
Eszem megáll.
"Ezt a minden napot nem szigorúan minden napra értem. Vannak időszakok hogy igen vannak mikor csak 2 naponta."
Ez jó. :D Szóval van amikor CSAK 2 naponta? :D Mégis mit tudna még mondani a képekre???
Remélhetőleg, csak a megbillent hormonrendszered teszi ezt az elméddel.
Az, hogy a húgod elkapta a babázási vágy a gyereked láttán teljesen okés, nőies dolog.
Semmi rosszat nem látok benne, sőt, te is inkább örülj, hogy ennyire klassznak látja a babád, hogy anyuka szeretne lenni.
Mondjuk nem csodálom, hogy a nők akkora gyíkok egymással, amikor egy testvér is ekkora tragédiát lát egy ártatlan és kedves mondatban.
Mit varsz kerdezo? A tesod minden egyes nap odakat zengjen a gyerekedrol? Felesleges naponta fotokat kuldeni.
"Meg különben is ez most a mi pillanatunk"
What? Nem te vagy inkabb az irigy?
Csak én nem értem, mitől rivalizálás a húg részéről, hogy ő is szeretne egy “ilyen kisbabát”?
A leírtak alapján te vagy rá irigy valamiért. Rendkívül korlátolt is. Vagy egy szuper kamu az egész.
"hatalmas kék szemei vannak hosszú pillái ,szőke haja."
Csak mint harom bababol kettonek.
Hatalmas csoda egy kekszemu, szoke baba 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!