Mit csináljak ha a húgom irigy rám?
A húgom és férje a keresztszülei a 3 hónapos lányomnak. Nem elfogultságból de ez a gyerek egy csoda, hatalmas kék szemei vannak hosszú pillái ,szőke haja. Tényleg gyönyörű gyerek. Mindenki csodájára jár a rokonságból.
Viszont amikor a tesómék jöttek látogatóba akkor volt egy megjegyzése a húgomnak , ami nekem nem tetszett. Még pedig hogy elkezdte mondani a férjének hogy " de jó lenne már nekünk is egy ilyen kisbaba". Én mondtam neki hogy szerintem még bőven ráérnek (24 éves). Meg különben is ez most a mi pillanatunk, nem értem miért kéne neki is gyerek most hogy nekem van ? Nem irigy egy kicsit ? Még saját lakásuk sincs , épp gyűjtögetnek... Messze laknak így csak facen tartjuk a kapcsolatot.
Azt is észrevettem hogy én naponta küldök képeket, videókat a babámról hogy lássák ha már keresztszülők és néha olyan semmitmondóan válaszol pl. "kis cuki" és ennyi.
Én reagálom túl vagy tényleg ennyire irigy rám a húgom?
#23 Kishúgom születése után én is megszerettem a gyerekeket hírtelen... Szóval igen, létezik.
F
Megmondom őszintén nem számítottam ilyen sok negatív hozzászólásra. Egy szóval sem mondtam ,írtam olyat hogy ajnároznia kéne a gyereket állandóan de ő a nagynénje és keresztanyja azért annyi csak várható hogy kövesse a gyermek fejlődését ? Vagy akkor mi a dolga ma egy keresztanyának?
Másik oké nem azért mondta mert irigy, akkor is furán jött le nekem ez van. Egyébként elsőszülött unoka a családunkban szerintem máshol is nagy az öröm ilyenkor. Nem mondtam hogy ne szüljön ,az ő dolga én csak megjegyeztem hogy még ráér nem kell azért mert a nővérének már van.
A te pillanatod,fu de gáz neki mikor lehet pillanata megengeded h eldöntse mikor szülne v 40 elott inkább ne,ne hogy elvegye a pillanatodat?.. Mi a dolga biztos nem az h kétnaponta az arcába told hányásig a csodababádat.. Mondom ezt több gyerekes anyaként igaz én nem hakniztam a babócáimmal és nem követeltem figyelmet,és nem irigyeltem előre más pillanatát főleg nem a testvéreimét. :O Itt te vagy az irigy rosszindulatú és a buta is sajnos,remélem a gyerek nem örökli tőled a ki ha én nem bicska nyitogató stilusodat mert nagy pofára esései lesznek miatta..
58N
Óvodás homokozó lapát színvonal.
58N
De irigy vagy te, Kérdező!
Sajnálnád a gyereket a húgodtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!