Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak ha a húgom...

Mit csináljak ha a húgom irigy rám?

Figyelt kérdés

A húgom és férje a keresztszülei a 3 hónapos lányomnak. Nem elfogultságból de ez a gyerek egy csoda, hatalmas kék szemei vannak hosszú pillái ,szőke haja. Tényleg gyönyörű gyerek. Mindenki csodájára jár a rokonságból.

Viszont amikor a tesómék jöttek látogatóba akkor volt egy megjegyzése a húgomnak , ami nekem nem tetszett. Még pedig hogy elkezdte mondani a férjének hogy " de jó lenne már nekünk is egy ilyen kisbaba". Én mondtam neki hogy szerintem még bőven ráérnek (24 éves). Meg különben is ez most a mi pillanatunk, nem értem miért kéne neki is gyerek most hogy nekem van ? Nem irigy egy kicsit ? Még saját lakásuk sincs , épp gyűjtögetnek... Messze laknak így csak facen tartjuk a kapcsolatot.

Azt is észrevettem hogy én naponta küldök képeket, videókat a babámról hogy lássák ha már keresztszülők és néha olyan semmitmondóan válaszol pl. "kis cuki" és ennyi.

Én reagálom túl vagy tényleg ennyire irigy rám a húgom?

2018. okt. 28. 13:09
 101/137 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nagy több tíz oldalas egyetértés legutoljára a húsos-csontosnál volt. 😂
2018. okt. 29. 08:55
 102/137 anonim ***** válasza:
96%
Off. Kérlek, valaki linkelje be nekem a húsos csontost. Annyit hallottam már róla, de sehol nem találom. 😀
2018. okt. 29. 10:00
 103/137 anonim ***** válasza:
91%
Mi az a húsos-csontos? Én is, én is. :D
2018. okt. 29. 10:19
 104/137 anonim ***** válasza:
96%
Én is kíváncsi vagyok, de ahogy nézem sajnos már nincs fent. Pedig most már tudni szeretném, mi volt :D
2018. okt. 29. 10:23
 105/137 anonim ***** válasza:
100%
Remélem azért tűntél el, mert felfogtad, és elgondolkoztál, hogy ha több mint 100 egyetértő hozzászóló van, akkor veled nem oké valami. Vegyél vissza a képekből és inkább támogasd a húgod életét!
2018. okt. 29. 10:24
 106/137 anonim ***** válasza:
94%

Már törölték. Archívumban megvolt pár embernek. Nekem sajnos nincs, de hátha olvassák, akiknek megvan. 😊

A lényege az volt amúgy, hogy a kérdező irigy volt a fiatal, szép sogórnőre, feltett egy kérdést, hogy szerinte mennyire gáz volt az, hogy ő a testvére hűtőjében tartotta a levescsontokat, húsokat külön polcon (tehát nem is sajátjában, hanem testvére és a sógórnője tettek szivességet), és a lánynak kellett a hely a fagyasztóban, ezért a csontokat rárakta a húsra. És ezen kiborult a kérdező. 😂😂 Szerintem vagy 20-30 oldalnyi válasz jött, mindenki egyetértett, hogy hülye a kérdező, de ő egyszer sem fogta fel, mintha valami fogyatékos lett volna. Később még két hasonlót kérdezett. A stílusból, a féltékenykedésből mindenki levágta, hogy megint ő az, és ismét 20 oldalnyi egyetértő válasz született. Régi szép idők. 😂😂

2018. okt. 29. 10:26
 107/137 anonim ***** válasza:
90%
Tudod én épp 24 éves vagyok, mint a húgod, a babánk úton van. Nincs saját lakásunk, van két autónk, és remekül élünk. :) Nővérem 27, még nincs gyereke, és tud örülni a mi kicsikénk érkezésének. Te ebbe belerokkantál volna szerintem. :D
2018. okt. 29. 10:27
 108/137 anonim ***** válasza:
96%

Bírom amikor egy nő arra veri magát hogy kinyomott magából egy gyereket.

Értél el mást is az életben? :D

2018. okt. 29. 10:33
 109/137 anonim ***** válasza:
100%
Jaj tényleg, mintha emlékeznék, hogy volt ilyen húsos kérdés, meg hogy jól leoltották a kérdezőt, csak akkor még kevésbé válaszolgattam itt. :D
2018. okt. 29. 11:00
 110/137 anonim ***** válasza:
42%

Nem mondott semmi rosszat. Az meg, hogy csak annyit reagál, nem kell mindig ódákat zengeni a gyerekről.

Nem azt mondta neked, hogy neked miért van neki meg miért nincs gyerek! Meg mindenkinek a saját gyereke a legszebb nyilván. De rosszat azzal nem mondott, hogy ő is akar. Attól akarhat, mert 24. 27 vagyok, kilátásban sincs saját ház! Ha attól teszem függővé, lehet 10 évig sem lesz gyerekem majd.

Nekem úgy tűnt, mintha te kiérdemelted volna ezáltal a gyereket meg a figyelmet a gyerek által, ő meg legyen má nyugodtan mert úgy sincs semmije, ne vegye el a te napod. Így jön le, mert indulatosan fogalmazol ezzel kapcsolatban.

Tudod, nekem nemrég volt esküvőm. Én is így voltam, hogy legalább az az egy nap lenne az enyém úgymond. Hát de nem volt. A férjem családja rá se szart a fejemre egész nap egy embert kivéve. Gratuláltak és annyi. Ebéd után egyátalán hozzám se szóltak, velem nem fotózkodtak... Ha nekem nem lett volna ott a családom, konkrétan egyedül lettem volna. Az én családom egy része is el volt magának. Semmi olyat nem érzek, hogy az én napom volt vagy hogy ahhoz képest számítottam ott valamit a saját esküvőmön. Pár ember foglalkozott velem csak. Nagyon rossz érzés, rossz hogy így maradt meg bennem "életem legszebb napja". Én tudom mit akarsz kihozni, de a te esetedben a család mindenki gratulált meg elmennek látogatóba! Én annak örülnék a helyedben!

2018. okt. 29. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!