Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak ha a húgom...

Mit csináljak ha a húgom irigy rám?

Figyelt kérdés

A húgom és férje a keresztszülei a 3 hónapos lányomnak. Nem elfogultságból de ez a gyerek egy csoda, hatalmas kék szemei vannak hosszú pillái ,szőke haja. Tényleg gyönyörű gyerek. Mindenki csodájára jár a rokonságból.

Viszont amikor a tesómék jöttek látogatóba akkor volt egy megjegyzése a húgomnak , ami nekem nem tetszett. Még pedig hogy elkezdte mondani a férjének hogy " de jó lenne már nekünk is egy ilyen kisbaba". Én mondtam neki hogy szerintem még bőven ráérnek (24 éves). Meg különben is ez most a mi pillanatunk, nem értem miért kéne neki is gyerek most hogy nekem van ? Nem irigy egy kicsit ? Még saját lakásuk sincs , épp gyűjtögetnek... Messze laknak így csak facen tartjuk a kapcsolatot.

Azt is észrevettem hogy én naponta küldök képeket, videókat a babámról hogy lássák ha már keresztszülők és néha olyan semmitmondóan válaszol pl. "kis cuki" és ennyi.

Én reagálom túl vagy tényleg ennyire irigy rám a húgom?

2018. okt. 28. 13:09
 121/137 anonim ***** válasza:
100%

"az orszag masik vegebe"

Meg jo, hogy olyan kib☺szott nagy ez az orszag.

2018. okt. 29. 16:49
 122/137 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem ne adja elő hogy ő akkora ember hogy mindent megold egyedül. Csak aztán nehogy koppanjon."

Annyira kívánod te a húgodnak, hogy "koppanjon"!

Én meg azt kívánom neki, hogy szülessen pár szép gyereke és oldjon is meg mindent egyedül.

A húgod biztos, hogy érzi a rosszindulatodat, én a helyében szóba se állnék veled!

2018. okt. 29. 16:58
 123/137 anonim ***** válasza:
91%
Még azon sem csodálkoznék, ha a húgod miattad költözött volna el ilyen messzire. :D
2018. okt. 29. 17:28
 124/137 anonim ***** válasza:
100%
Huhhh, a popcorn meg a cola gyár most jól keresett rajtam😁😁😁
2018. okt. 29. 17:43
 125/137 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősömnek nem règen született meg a kislànya, tènyleg csodaszèp baba, ahogy làttam kb 450 like-ot kapott facebookon.

Tegnapelőtt feltettem a cicàmat, hogy milyen cukin alszik, majdnem 120 like.

Nem lehet olyan szèp a gyereked, ha csak 100 like-ot kap àtlagban..

Amùgy megnyugodhatsz, ha olyanra neveled a babòcadat amilyen te vagy a kommentjeid alapjàn ès tesòd őt veszi alapul, akkor egy èletre letesz a gyerekvàllalàsròl.

2018. okt. 29. 17:56
 126/137 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a húg menekült előled. Most képzeld el, ha egy városban laknátok, tuti hívatlanul átugrálnál hozzá minden nap, hogy az arcába told a kisgyerMeked, vagy inkább, hogy vigyázzon rá. Neki csak a kis cseléd sorsa jutna, ahogy nő a gyerek, hiszen mint keresztszülőtől elvárnád a fejlődéskövetésen túl azt is, hogy bármikor rendelkezésre álljon, ha a gyereknél kell valami segítség. Időben dobbantott.
2018. okt. 29. 19:24
 127/137 anonim válasza:
100%
Ha meg egyáltalán nem érdekelné a húgodat akkor meg az lenne a baj. :D Nagyjából vele egyidős lehettem, mikor unokanővérem terhes lett. Én voltam az egyetlen aki nem szaladt be hozzá a kórházba mikor leszült, aki később sem olvadt el sírva a kisded látványától, és aki a közel 5 év alatt egyetlen lájkot sem dobott még rá Facebookon. Na ez oké hogy valakinél kibssza a biztosítékot, de az hogy egy nőben egy kisbaba látványa beindítja az anyai ösztönt baromira nem az a kategória. A húgod reakciója teljesen természetes, a tiéd viszont már kevésbé, egy rémesen önző, elkényeztetett, pökhendi, és irigy pcsa vagy.
2018. okt. 29. 20:00
 128/137 anonim ***** válasza:
100%

1. Elképzeltem, hogy én vagyok a húgod és nekem küldesz napi szinte fotókat egy FEKVŐ, gyakorlatiklag semmit nem csináló babáról. 3 hósan is max hasal és mellé üt a játéknak, esetleg fejbe magát. Mindezt tünci- münci ruhákba. Ne aragudj, én se tudnék rá mit írni.

2. Ha beindult erre az anyai ösztön, az teljesen normális. Ha most teherbe is esne, a te gyerejked túl lenne már minden fontosabb fejlődési ponton, nem kellene nézned, hogy Mártika esetleg hamarabb felül.

3. Miden baba szép. A szőke, kék szemű baba is gyakori. Illemből minden ember dícséri a babákat.

4. A csodababa kifejezést inkább olyan babókra haszálják, akik nehezen jöttek, csoda, hogy megfogant, megmaradt és egészségesnek születtek. Tesóméknak igazi rainbowbaby- jük lesz ( google,hogy mit jelent). Együtt lettünk várandósak, a fiam 11 hós, az övék angyalka.a szívem szakad

2018. okt. 29. 22:38
 129/137 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok, véletleül elküldtem. Szóval a szívem szakadt meg akkor. Most lassan félidős egy csomó egészségügyi gonddal. Na ő csoda baba lesz, akit előre láthatóan így is idejekorán kilakoltatnak.

5. Higgadj le. A hormonk dolgoznak, ami normális. Pár hónap és elmúlik és nem látod ilyen tragikusan a dolgokat. 9 hónap kellett, hogy a babás reklámokon ne kezdjek sírni.

2018. okt. 29. 22:44
 130/137 anonim ***** válasza:
100%
Én még az országot is elhagytam minél meszebbre a jo akaro full erőszakos családtol, és nem koppantunk.. Ő se ok nélkül ment az ország másik végébe tőletek,előled csak menekülni lehet de igy is rázuditod a babócát kétnaponta no comment.. És még igy is rá vagy féltékeny,jujujj egyre gázabb..
2018. okt. 29. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!