Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Zokon esne nektek vagy nem?

Zokon esne nektek vagy nem?

Figyelt kérdés

Ha elmentek pl. a párotoknak a férjeteknek a családjához látogatóba.Itt adott esetben a hugáról van szó.Ahogyan megérkezünk rögtön leül a férjem mellé, a másik oldalon a lánya, és tovább a 3.-ik lánya.Ami azt jelenti,hogy sohasem ülhetünk egymás mellé a férjemmel, mert õ és a családja közénk mászik.Minden alkalommal ez van,amikor megyünk vagy ha jönnek hozzánk.A férjem nem mer rászólni, mert tart a bátyjától.Ugy ülünk mintha idegenek lennénk egymásnak.A férjével ugyanazt csinálja nem ül mellé,hanem az én férjem mellé mászik.

Amugy a sógornõm meg tudna ölni egy kanál vizben annyira féltékeny,sõt a férjét is félti tõlem.Es nem utolsósorban agymosást csinál a férjemnél, mivel nagyon naiv be is szedi és uszitja a férjemet a gyerekeim ellen és ellenem.

2019. ápr. 5. 17:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
90%

Az ülés nem, az uszítás igen.

Szerintem kár nyíltan nekik esned, mert a férj családja mellett/ellen esélytelen egy feleségnek és nem is lehet megkérni, hogy velük szemben téged válasszon.

Szerintem ilyenkor az a megoldás, hogy a lehető legmesszebbre kell költözni tőlük és a lehető legritkábban találkozni velük azt a pár órát meg mosolyogva végigszenvedni.

Minden kis sógornő irigy, aki boldogtalan a magánéletében és mindig is féltékeny lesz - sajnos nálunk is ez van, az egyik sógornő diplomás létére képtelen normálisan viselkedni, de hát mit várunk egy vénlánytól, aki a tapló természete miatt nem kell senkinek.

Sajnos a diploma nem jár együtt érzelmi intelligenciával.

Borzalmas a mérgezett légkör, ezért mi is úgy oldjuk meg, hogy igyekszünk elkerülni és ha meg ott vagyunk, akkor befogjuk a pofánkat.

Megtehetnénk, hogy kiosztjuk, mint a xart, de az meg csak még rosszabb lenne, mert egy elmérgesedett családi viszonynál mindig jobb a békesség.

Engem is ki szoktak beszélni a hátam mögött, sőt úgy is csinálják, hogy halljam, de én direkt nem szítok veszekedést mert tudom, hogy a szemét sógornőnek pont ez a célja vele, így viszont nem tud rajtam fogást találni, mert én tudok normálisan, kulturáltan és főleg kedvesen viselkedni - persze belül azért rettenetesen fáj, de tudom, hogy csak azért csinálja, mert borzasztóan irigy, amiért ő jobban néz ki és "okosabb" nálam, mégse kell a kutyának se - de ő tényleg egy pszichopata, szerintem nem normális eset.

Sajnos az ember nem válogathatja meg a rokonait, de fontos, hogy az uszítást minimalizálni kell, szóval maradjatok távol tőlük, amennyire csak tudtok vagy költözzetek messzire!!

2019. ápr. 5. 19:09
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy elolvastátok és válaszoltatok és tanultam is a válaszokból.
2019. ápr. 5. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!