Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Zokon esne nektek vagy nem?

Zokon esne nektek vagy nem?

Figyelt kérdés

Ha elmentek pl. a párotoknak a férjeteknek a családjához látogatóba.Itt adott esetben a hugáról van szó.Ahogyan megérkezünk rögtön leül a férjem mellé, a másik oldalon a lánya, és tovább a 3.-ik lánya.Ami azt jelenti,hogy sohasem ülhetünk egymás mellé a férjemmel, mert õ és a családja közénk mászik.Minden alkalommal ez van,amikor megyünk vagy ha jönnek hozzánk.A férjem nem mer rászólni, mert tart a bátyjától.Ugy ülünk mintha idegenek lennénk egymásnak.A férjével ugyanazt csinálja nem ül mellé,hanem az én férjem mellé mászik.

Amugy a sógornõm meg tudna ölni egy kanál vizben annyira féltékeny,sõt a férjét is félti tõlem.Es nem utolsósorban agymosást csinál a férjemnél, mivel nagyon naiv be is szedi és uszitja a férjemet a gyerekeim ellen és ellenem.

2019. ápr. 5. 17:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
Beszélnék a hölggyel.
2019. ápr. 5. 18:04
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Zokon VENNÉM, igen. Az ülést nem, de az ellenem hergelést igen. Be se tehetnék a lábukat a lakásba. Ha a párod feléjük húz, nem lesz boldog a kapcsolatotok.
2019. ápr. 5. 18:06
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Mondjuk eleve nem mennek hozzájuk látogatóba és magunkhoz sem engednem őket
2019. ápr. 5. 18:08
 4/12 anonim ***** válasza:
94%
Beszélnék a hölggyel. Aztán még is miről? Szerinted az ilyen embereket érdekli mások véleménye?
2019. ápr. 5. 18:09
 5/12 anonim ***** válasza:
73%
Beszélnék. Aztán nem mennék hozzájuk, ha ők jönnek elmennék otthonról. A páromnak elmondanám, hogy mi a bajom. Anyósnak is ha beleszól.
2019. ápr. 5. 18:13
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem lehet neki szólni, mert tudom én maradnék alul.A férjem mint irtam tart a bátyjótól igy a huga cselekszik kénye-kedvére.Már nem megyek hozzájuk a multkor a férjem egyedül ment, ugy képzeljétek el,hogy olyan agymosásban részesült,hogy teljesen magánkivül volt amikor hazajött.A huga élvezi ha vitát szülhet közöttünk.Ok az erõsebbek én képtelen vagyok mit kezdeni velük.Most meg már azt terjeszti,hogy kihuztam magamat közülök.
2019. ápr. 5. 18:17
 7/12 A kérdező kommentje:

18:13

Se após se anyós nincs már nem élnek.Pontosan ez a baj,hogy a huga játsza a férjem fölött az anya szerepet a bátyja meg az apa szerepet.

2019. ápr. 5. 18:18
 8/12 anonim ***** válasza:
81%
Lehet, hogy zokon venném vagy rosszul esne (nem tudom mit akartál kérdezni valójában), de az én férjem szerencsére kiáll mellettem. Mondjuk nálunk alap, hogy egymás mellé ülünk, simán felállít bárkit ha nincs mellettem helye, de a szemétkedést sem viseli el velem szemben (nekünk apóssal szoktak lenni problémák).
2019. ápr. 5. 18:19
 9/12 anonim ***** válasza:
76%

Mi baráti társaságban sem szoktunk egymás mellé ülni, nem azért megyünk más emberekkel találkozni, hogy ott egymással foglalkozzunk, azt tudjuk otthon is. Nekem annyira fura, hogy ezen képes valaki megsértődni.

Ilyen emberek közé viszont alalpból nem mennék látogatóba, nem is beszélnék velük, maximum ha valamilyen eseményen muszáj.

2019. ápr. 5. 18:20
 10/12 Andi80018 ***** válasza:
95%
Az "ülésrend" nem érdekelne, de az uszítás igen. Én egyébként nem tudnék ilyen befolyásolható palival lenni. Nálam a gyengeség jele, amit nem szeretek egy férfiban. Nálunk ilyen elő se fordulhatna,hogy a férjem elnézze, hogy kibeszélnek, meg az ő családtagjai miatt én rosszul érezzem magam. Itt a férjednek kellene a sarkára állnia, de hát elég töketlennek látszik, ne haragudj.
2019. ápr. 5. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!