Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Neked ez hogy esne a testvéred...

Neked ez hogy esne a testvéredtől?

Figyelt kérdés

Röviden a történet:

2 év után nemrég lett vége a kapcsolatomnak. Hugommal (21) közös szobánk van. Ő még tanul (csak 2-3 napra jár haza egy héten), én már dolgozom. Mikor még együtt voltam a párommal én általában úgy oldottam meg, hogy ha a tesóm itthon van akkor a barátomnál aludjunk, hogy hugomnak ne kelljen ezért egy másik szobában aludnia. Csak akkor aludt nálam a barátom amikor tesóm nem volt itthon (hétköznap vagy ha épp hétvégén)

Kb. 2 hónapja nem vagyok együtt a barátommal, ami eléggé megvisel. Ennek ellenére ezzel nem törődve tesóm heti rendszerességgel alszik itthon a pasijával, ezzel engem másik szobába küldve. Holott a pasijának saját külön szobája van.

Én vagyok csak ilyen érzékeny vagy ez tényleg nektek is rosszul esne? Gondolhatná, h iszonyú rossz most nekem és ezzel nem törődve rendszeresen itt alszanak, pedig pasijánál ott az üres szoba.

Mit gondolsz erről?

Még mielőtt félreértenéd, nagyon birom a pasijat, semmi bajom, hogy itt alszik, csak most ebben a helyzetben nekem elég rossz.

2018. nov. 22. 21:01
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt így,ahogy van mondd el Neki.
2018. nov. 22. 21:13
 2/25 A kérdező kommentje:
Oké, csak úgy érzem, ezt nem mondani kellene. Ilyet azért gondolnia kellene magától, vagy ha nem ő, legalább már a pasijának lenne ennyi esze.
2018. nov. 22. 21:17
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

A "másik szoba" nálad mit jelent? Egyedül tudnál lenni, vagy szüleiddel?

Ezt nem igazán értem. Ha van másik szoba, akkor miért nem vagytok eleve külön?

2018. nov. 22. 21:20
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ezt a másik szoba, külön szoba, egy szobába vagyunk részt én sem értem.
2018. nov. 22. 21:24
 5/25 anonim ***** válasza:
53%
Neki kéne,igen,de látod,magától nem fogja fel. :(
2018. nov. 22. 21:27
 6/25 A kérdező kommentje:
A másik szoba itt a szülővel való alvást jelenti. Így meg már a húszas éveimben eléggé zavaró főleg így szakítás után.
2018. nov. 22. 21:31
 7/25 anonim ***** válasza:
17%
20 as években nem kell otthon csücsülni,nem pasihoz kell futni aztán vissza a baba szobába,28 évesen csiki csukiztok majd a férjeitekkel ki mikor lehet a szobába,amugy is külön szoba alap,nem beltenyészet egy szobára szülni kettőt négyet.. Menj albérletbe dolgozz,21 évesen csak a luzerek élnek otthon..
2018. nov. 22. 21:35
 8/25 anonim ***** válasza:
66%

Már bocsánat 7-es de ez rohadt nagy marhaság...

A kérdésre válaszolva, szerintem a tesódnak kéne éreznie, hogy most nem túl jó neked.

2018. nov. 22. 21:39
 9/25 anonim ***** válasza:
11%
Kollegium albérlet munkásszálló diákmunka másnak is sikerült nem is cirkuszoltak h hugival v anyuval kell aludniuk,amugy meg a szülők hibája h nem tudnak külön szobát biztositani....
2018. nov. 22. 21:41
 10/25 anonim ***** válasza:
94%
Vigyél egy takarót meg egy párnát és aludj a kanapén ha nincs más megoldás. A legjobb az ha beszélsz a tesóddal.
2018. nov. 22. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!