Neked ez hogy esne a testvéredtől?
Röviden a történet:
2 év után nemrég lett vége a kapcsolatomnak. Hugommal (21) közös szobánk van. Ő még tanul (csak 2-3 napra jár haza egy héten), én már dolgozom. Mikor még együtt voltam a párommal én általában úgy oldottam meg, hogy ha a tesóm itthon van akkor a barátomnál aludjunk, hogy hugomnak ne kelljen ezért egy másik szobában aludnia. Csak akkor aludt nálam a barátom amikor tesóm nem volt itthon (hétköznap vagy ha épp hétvégén)
Kb. 2 hónapja nem vagyok együtt a barátommal, ami eléggé megvisel. Ennek ellenére ezzel nem törődve tesóm heti rendszerességgel alszik itthon a pasijával, ezzel engem másik szobába küldve. Holott a pasijának saját külön szobája van.
Én vagyok csak ilyen érzékeny vagy ez tényleg nektek is rosszul esne? Gondolhatná, h iszonyú rossz most nekem és ezzel nem törődve rendszeresen itt alszanak, pedig pasijánál ott az üres szoba.
Mit gondolsz erről?
Még mielőtt félreértenéd, nagyon birom a pasijat, semmi bajom, hogy itt alszik, csak most ebben a helyzetben nekem elég rossz.
A "másik szoba" nálad mit jelent? Egyedül tudnál lenni, vagy szüleiddel?
Ezt nem igazán értem. Ha van másik szoba, akkor miért nem vagytok eleve külön?
Már bocsánat 7-es de ez rohadt nagy marhaság...
A kérdésre válaszolva, szerintem a tesódnak kéne éreznie, hogy most nem túl jó neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!