Neked ez hogy esne a testvéredtől?
Röviden a történet:
2 év után nemrég lett vége a kapcsolatomnak. Hugommal (21) közös szobánk van. Ő még tanul (csak 2-3 napra jár haza egy héten), én már dolgozom. Mikor még együtt voltam a párommal én általában úgy oldottam meg, hogy ha a tesóm itthon van akkor a barátomnál aludjunk, hogy hugomnak ne kelljen ezért egy másik szobában aludnia. Csak akkor aludt nálam a barátom amikor tesóm nem volt itthon (hétköznap vagy ha épp hétvégén)
Kb. 2 hónapja nem vagyok együtt a barátommal, ami eléggé megvisel. Ennek ellenére ezzel nem törődve tesóm heti rendszerességgel alszik itthon a pasijával, ezzel engem másik szobába küldve. Holott a pasijának saját külön szobája van.
Én vagyok csak ilyen érzékeny vagy ez tényleg nektek is rosszul esne? Gondolhatná, h iszonyú rossz most nekem és ezzel nem törődve rendszeresen itt alszanak, pedig pasijánál ott az üres szoba.
Mit gondolsz erről?
Még mielőtt félreértenéd, nagyon birom a pasijat, semmi bajom, hogy itt alszik, csak most ebben a helyzetben nekem elég rossz.
A tesód teremtette az új helyzetet, (hogy odahordja a pasiját) tehát oldja is meg a dolog gyakorlati kivitelezését. Vagy.ne játsszon felnőttesdit, ha nem az agyilag.
Vulgáris leszek, de azért, hogy ő jót b....szon, ne másik 3 ember szívjon.
Én azért megkérdezném, hogy tesód azért, mert te épp vergődsz (ezzel a tempóval akár évekig is) egy szakításon a mamahotelben, most akkor haza ne járjon a családjához, vagy a párjával ne legyen együtt egy kis szabad ideje? Írtad, hogy messze tanul. A koliban vagy a srácnál tudnak lógni egész héten vagy nem opció? A srác ugyanott lakik mint ti? Vagy ha hozzá megy, haza nem tud csomó utazgatás nélkül?
Ne legyél irigy rinyás vénlány te se, azért nem csak te vagy a világon. Meg lehetne beszélni, hogy pl. csak minden második héten hozza a srácot, a maradék időben lehetőleg egyedül élvezze a családi közeget. Akkor te is nyersz, ő is, tudod, kompromisszum.
Szerintem ennek semmi köze ahhoz, hogy éppen szakítottál és ezért most rosszul esik. Egyébként is gáz.
Ha te voltál olyan figyelmes, hogy csak akkor hívtad oda a barátodat aludni, amikor a húgod nem volt otthon, akkor ő se túrjon ki a szobából.
Én nem aludnék szülővel, amikor a srácnál meg simán tudnak aludni úgy, hogy senkit sem zavarnak.
A húgodtól ez bunkóság. És nem azért, mert most szakítottál.
Egyébként simán elképzelhető, hogy a húgodnak egyáltalán nem tűnt fel, hogy Te milyen szinten tekintettel voltál rá.
Szépen el kell neki mondani, hogy amikor neked volt párod, Te sem kényszerítetted kellemetlen helyzetbe, úgyhogy legyen szíves ő is figyeljen egy picit oda, és ha van lehetőség mellőzni a pasival való ott alvást, akkor próbálják meg máshogy megoldani.
Egyszerűen nem gondol bele, nem feltétlenül rossz szándék vezérli. Kommunikálni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!