Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Neked ez hogy esne a testvéred...

Neked ez hogy esne a testvéredtől?

Figyelt kérdés

Röviden a történet:

2 év után nemrég lett vége a kapcsolatomnak. Hugommal (21) közös szobánk van. Ő még tanul (csak 2-3 napra jár haza egy héten), én már dolgozom. Mikor még együtt voltam a párommal én általában úgy oldottam meg, hogy ha a tesóm itthon van akkor a barátomnál aludjunk, hogy hugomnak ne kelljen ezért egy másik szobában aludnia. Csak akkor aludt nálam a barátom amikor tesóm nem volt itthon (hétköznap vagy ha épp hétvégén)

Kb. 2 hónapja nem vagyok együtt a barátommal, ami eléggé megvisel. Ennek ellenére ezzel nem törődve tesóm heti rendszerességgel alszik itthon a pasijával, ezzel engem másik szobába küldve. Holott a pasijának saját külön szobája van.

Én vagyok csak ilyen érzékeny vagy ez tényleg nektek is rosszul esne? Gondolhatná, h iszonyú rossz most nekem és ezzel nem törődve rendszeresen itt alszanak, pedig pasijánál ott az üres szoba.

Mit gondolsz erről?

Még mielőtt félreértenéd, nagyon birom a pasijat, semmi bajom, hogy itt alszik, csak most ebben a helyzetben nekem elég rossz.

2018. nov. 22. 21:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
82%
Imádom hogy itt gyk-n, ha valakinek gondjai akadnak otthon, rögtön "KÖLTÖZZ EL, AZ SEM BAJ HA MÁSHOL NYOMOROGSZ EGY KIBÉRELT SZOBÁBAN, CSAK KÖLTÖZZ".
2018. nov. 22. 22:55
 12/25 anonim ***** válasza:
39%
De jó, hogy szülőként megúsztam ezt az "itt alszik ez, itt alszik az" figurát.
2018. nov. 22. 23:06
 13/25 anonim ***** válasza:
17%
12es! Elég buta vagy!
2018. nov. 22. 23:10
 14/25 anonim válasza:
90%
Egyszer mond azt, hogy márpedig te nem mész át a szüleidhez aludni, van neked saját helyed. Ha cirkuszol, hivatkozz arra, hogy ez neked kellemetlen, sőt, valószínűleg a szüleidnek is az. Képzeljük el azt az házaspárt, akiknek jól esik heti többször a huszonéves gyerekükkel egy szobában aludni! A húgod ne játsza a hercegnőt! Ha tud felnőtt lenni ahhoz hogy d*gjon, már bocsánat, akkor arról is gondoskodjon, hogy ehhez adottak legyenek a feltételek. Minimum azon a szinten, hogy nem sérti mások magán szféráját.
2018. nov. 22. 23:20
 15/25 anonim ***** válasza:
86%
Én nem mennék át. Őket sem értem, jó neki úgy a pasijával lenni, hogy te meg a szüleid a másik szobában? A szüleid is örülhetnek, én a helyükben ezt nem engedném meg. De a pasiban sincs ennyi jóérzés, hogy nem alszom ott, mert nem olyanok a lehetőségek?
2018. nov. 23. 02:57
 16/25 anonim ***** válasza:
85%
Az a te szobád is, jogod van ott aludni, nehogy már azért cuccolj máshova! Te maradj szépen ott, és nyugodtan tegyél megjegyzést, hogy nem kívánsz egy idegennel egy szobában aludni. Így is épp elegen vagytok ketten, nem hiányzik oda egy harmadik személy.
2018. nov. 23. 06:00
 17/25 anonim ***** válasza:
85%

A tesód teremtette az új helyzetet, (hogy odahordja a pasiját) tehát oldja is meg a dolog gyakorlati kivitelezését. Vagy.ne játsszon felnőttesdit, ha nem az agyilag.

Vulgáris leszek, de azért, hogy ő jót b....szon, ne másik 3 ember szívjon.

2018. nov. 23. 06:24
 18/25 anonim ***** válasza:
50%

Én azért megkérdezném, hogy tesód azért, mert te épp vergődsz (ezzel a tempóval akár évekig is) egy szakításon a mamahotelben, most akkor haza ne járjon a családjához, vagy a párjával ne legyen együtt egy kis szabad ideje? Írtad, hogy messze tanul. A koliban vagy a srácnál tudnak lógni egész héten vagy nem opció? A srác ugyanott lakik mint ti? Vagy ha hozzá megy, haza nem tud csomó utazgatás nélkül?

Ne legyél irigy rinyás vénlány te se, azért nem csak te vagy a világon. Meg lehetne beszélni, hogy pl. csak minden második héten hozza a srácot, a maradék időben lehetőleg egyedül élvezze a családi közeget. Akkor te is nyersz, ő is, tudod, kompromisszum.

2018. nov. 23. 08:24
 19/25 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem ennek semmi köze ahhoz, hogy éppen szakítottál és ezért most rosszul esik. Egyébként is gáz.

Ha te voltál olyan figyelmes, hogy csak akkor hívtad oda a barátodat aludni, amikor a húgod nem volt otthon, akkor ő se túrjon ki a szobából.

Én nem aludnék szülővel, amikor a srácnál meg simán tudnak aludni úgy, hogy senkit sem zavarnak.

A húgodtól ez bunkóság. És nem azért, mert most szakítottál.

2018. nov. 23. 08:56
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként simán elképzelhető, hogy a húgodnak egyáltalán nem tűnt fel, hogy Te milyen szinten tekintettel voltál rá.

Szépen el kell neki mondani, hogy amikor neked volt párod, Te sem kényszerítetted kellemetlen helyzetbe, úgyhogy legyen szíves ő is figyeljen egy picit oda, és ha van lehetőség mellőzni a pasival való ott alvást, akkor próbálják meg máshogy megoldani.

Egyszerűen nem gondol bele, nem feltétlenül rossz szándék vezérli. Kommunikálni kell.

2018. nov. 23. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!