Mit tennél ha egy ilyen üzenet jönne a testvéredtől? Mi ez a stílus és mi ez a hangnem?
Szeva xy vagyok apuéknak nincs semmiük hogy lehetsz ilyen nem bírsz annyi lóvéval meg hát haza jösz b*szd meg anyunak egy g**is csokit nem hozol olyan vagy már mint a xy lesz*rod a családodat a jómódba majd koppansz te még
az xy volt a lóvéért hogy hogy nincs utalás?
Mit lehet erre vissza írni??
A párom kapta a testvérétől!
A férjem külföldön dolgozik, és nem azért hogy az egész családot mi tartsuk el!
Állandóan kéregetnek és kunyerálgatnak, de azt a pénzt soha sem látjuk, el felejtik meg adni!
Az én párom sosem kap semmit az édesanyjáéktól, míg a többi 5 testvére elég sok mindent. MI vagyunk akiktől a legtöbbet várják, de ha oda megyünk egy pohár vízzel sem vagyunk megkínálva.
Ha folytatjátok azt, hogy nem adtok nekik semmit, hidd el, megoldják. Hiszen mindegyik másik tesó kap, ti meg csak nekik adtok. Akkor nélkületek is boldogulni fognak. Én amennyire csak lehet, távolodnék ezektől az emberektől, és a páromat is erre bíztatnám.
Egy ilyen üzenetre nem lehet és nem is szabad válaszolni. Húzzanak le azt, akit tudnak, ti meg boldoguljatok, rájuk nyilván nem számíthattok úgy sem. Ez egy romboló kapcsolat.
Ez így elég gázos ügy lehet.Amúgy férjedet felnevelték,talán egy picit törleszthet,de nem a tesóknak tartozik ezzel,ha nem a szülők felé.
Ilyen szép üzit ritkán kap az ember...Küldj vissza valami nagyon relaxot.
Amúgy ha Én kapnék ilyet,kb ugyanebben a hangnemben vissza üzennék,talán fel is hívnám és jól letolnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!