Te elkérnéd ezt a pénzt a testvéredtől vagy sem?
21 éves lány vagyok a bátyám 28 éves, van neki családja akikkel külföldön élnek.
Mivel az autója még Mo-i és a mi címünkre jött a súlyadó.
Mondtam neki, és mondta fizessem már be az egyik részletet ( márc 15 volt a határidő) a sajátommal együtt be is fizettem.
Viszont elfelejtettem mondani hogy befizettem, és sajnos eltűnt a számla is.
Most nem tudom ezek után elhinné-e...na de mindegy. Az érdekelne hogy ti közölnétek ezt a pénzt hogy adja oda ha haza jön vagy sem? Egyébként egy hét múlva jön haza.
Igazság szerint nem telik. Csak a súly adó jön és kész.Nem akkor jön hogyha benzinre is telik. :)
Eladni meg nem fogom kis pénzért. Mert az elmegy de az autó azért az meg marad. Hiába adom el 400.000ftért elég sokat rá költöttem már.
Félre ne értsd második válaszíró. Ezzel nem megbántani ill. kötözködni szerettem volna.
Csak nem 1-2-3 milliós autóm van.
Szerintem simán kérd el. Mondd, hogy befizettem a súlyadót a kocsidra, hatezer volt. Eztán a következő mondat az, hogy azt mondja köszönöm és itt a pénz. Te: szívesen
ennyi, nálunk igy működik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!