Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Te elkérnéd ezt a pénzt a...

Te elkérnéd ezt a pénzt a testvéredtől vagy sem?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok a bátyám 28 éves, van neki családja akikkel külföldön élnek.

Mivel az autója még Mo-i és a mi címünkre jött a súlyadó.

Mondtam neki, és mondta fizessem már be az egyik részletet ( márc 15 volt a határidő) a sajátommal együtt be is fizettem.

Viszont elfelejtettem mondani hogy befizettem, és sajnos eltűnt a számla is.

Most nem tudom ezek után elhinné-e...na de mindegy. Az érdekelne hogy ti közölnétek ezt a pénzt hogy adja oda ha haza jön vagy sem? Egyébként egy hét múlva jön haza.

2014. márc. 30. 22:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
a számlát keritsd elö, vagy valami igazolást, h befizetted, utána pedig fizesse ki.
2014. márc. 30. 23:04
 2/16 A kérdező kommentje:
Egyébként valami 6.000ft.
2014. márc. 30. 23:06
 3/16 anonim ***** válasza:
4%
Biztos, hogy nem kérném el,még ha eszébe jutna se biztos hogy elfogadnám.Kocsi telik akkor ennyit egy testvérnek bőven megtehetsz.
2014. márc. 30. 23:08
 4/16 A kérdező kommentje:

Igazság szerint nem telik. Csak a súly adó jön és kész.Nem akkor jön hogyha benzinre is telik. :)

Eladni meg nem fogom kis pénzért. Mert az elmegy de az autó azért az meg marad. Hiába adom el 400.000ftért elég sokat rá költöttem már.

2014. márc. 30. 23:10
 5/16 A kérdező kommentje:

Félre ne értsd második válaszíró. Ezzel nem megbántani ill. kötözködni szerettem volna.

Csak nem 1-2-3 milliós autóm van.

2014. márc. 30. 23:11
 6/16 anonim ***** válasza:
70%
Én nem kérném el, de ha te úgy érzed, hogy kell a pénz, akkor kérd vissza nyugodtan.
2014. márc. 30. 23:13
 7/16 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem simán kérd el. Mondd, hogy befizettem a súlyadót a kocsidra, hatezer volt. Eztán a következő mondat az, hogy azt mondja köszönöm és itt a pénz. Te: szívesen

ennyi, nálunk igy működik

2014. márc. 30. 23:23
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Nálunk is ugyan az a helyzet van. Szóltam a tesómnak, hogy megjött a súlyadó, elutalta a pénzt és befizettem. Semmit nem kellett bizonygatni, bízik bennem.
2014. márc. 30. 23:53
 9/16 anonim ***** válasza:
Bemész az önkormányzathoz és ott elvileg adnak számlamásolatot
2014. márc. 31. 07:36
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Elkérném.Azért mert a testvérem, külön család vagyunk nem kell nekem az ő carságjait fizetnem.
2014. márc. 31. 07:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!