Másoknak is megromlott a kapcsolata a tesójával miután gyereket szült a testvére?
Nálunk előtte se volt rózsás a viszony, de mióta gyerekem van, le se car a kedves húgom.
Mikor jöttek először látogatni a barátok, mindenki hozott egy kis apróságot. Neki meg se fordult a fejében.
A barátaink mind megkérdezték, hogy miben tudnak segíteni. A férfiak is! És bizony ki is jött, másik városból, és a férjemmel ketten tették rendbe a kertet. Vagy hoztak egy kenyeret, pár szem krumplit, mert a boltig nem jutottam el két napig, és egy nagy adag gulyás levest meglepiből, hogy ne kelljen főzni.
Hozzáteszem, hogy egyiknek sincs még gyereke.
A hugicám meg elkönyvelte, hogy unalmas htb lettem, akivel nem lehet menni sehová, és csak a gyerekről tudok beszélni. Ami azért is érdekes, mert telefonon se beszéltünk hónapokig, max annyit, hogy bocs, de nem ér rá, visszahív.
Értem én, hogy ő nem szereti a gyerekeket, sajátot se akar, nem hogy másét. Azt is elfogadom, hogy carik a gyerekemre, egyáltalán nem érdekli. De azt nem, hogy látványosan elkerül, és azt hiszi, hogy neki a kisujját se kell mozdítania, hogy megmaradjon a jó viszony.
Azóta lassan két év telt el, és nem is erőltetem, hogy tartsam a kapcsolatot.
#11-es, nem a te bajodrol, tortenetrol szol a kerdes.
Ha tudod, hogy szulni keszulsz, legyen mindig ket szem krumplid es fott, lefagyasztott kaja otthon vagy rendeljetek, ha ferj nem tud boltba menni, csinalni egy rantottat.
Ne kozvetlen szules elott-utan jusson kedves ferjnek az elhanyagolt kert. Gondolom, ahol ti laktok, ott is van kertesz szolgalat, 3 ora hossza alatt osszekaptak volna.
Egy szulesemnel nem vartam, hogy csalad/barat ugraljon nekem haztartast vezetni.
Normális , hogy fáradt , mert éjszakákat nem alszik, próbáld ki milyen leszel ha minden éjjel megébredsz 3 szor 1 órát vagy csak egy felet.
Es ezt isten tudja meddig
Az en lanyom amikor pici volt , nem aludt vissza szoptatas utan , hanem szeretett velem ” szemezni” legalabb egy órát , sirt ha visszafektettem
Menj hozza ha segiteni akarsz es vedd át a babát hetente egy éjszakára, úgy , hogy lefejt tejet adsz neki
Nagyon nagy áldozat es munka egy kisgyerek , véráldozat az anyaság
Nincs ideje semmire a testverednek , még tusolni sem
Sajnos es nagy veszteség , hogy mindig akkor tudjuk meg , hogy mi a helyzet masokkal , amikor mi is ugyanabba a helyzetbe kerülünk egyszer
Akkor értjuk meg . Ez nagy kár és nem igy kéne legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!