Van itt olyan, akinek annyira megromlott a kapcsolata a szüleivel, hogy később élete nagy eseményeire se hívta meg őket?
Az a társ aki az alapján dönt, hogy milyenek a szüleid az nem való társnak.
Bevallom engem nem az lep meg, hogy a szüleid olyanok amilyenek, és te ezt szégyelled. Nyilván te éltél velük, te élted át a dolgokat ezért az érzelmeid érthetőek is. De azt már én sem értem, hogy ha ennyire rossz volt, ennyire szégyelled őket, hogy hogy még 30 évesen is velük élsz? Miért őket hibáztatod, hogy 30 évesen még nem haladtál egy kicsit sem előre? Hogy 30 évesen feltegyél egy olyan kérdést, hogy jaj az a férfi akinek kelleni fogok , hogy fogja majd tolerálni a szüleim viselkedését? AZ eszedbe sem jut, hogy aki téged választ az nem a szüleiddel akar élni? Ez a kérdés olyan mintha 13-14 éves írta volna, és nem egy felnőtt nő. Mintha mentálisan visszamaradott lennél.
Elég sokan jönnek sokkal rosszabb családi körülmények közül is. Te valószínűleg nagyon érzékeny vagy.
Kizárhatod őket, ha nem tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!