Olvastam egy kérdést és szerintem sokan rosszul értik? Nektek mi a véleményetek az efféle lehúzásokról? Kinek rossz a családban lévő személyekkel a kapcsolata?
Szerintem azt akarja mondani a kérdező, hogy lenézték a férfiasságát, nem tekintik annak. És mindenkinek rosszul esne, ha nem tekintenék nőnek/férfinak (kor most nem számít), mert az önbizalmukat húznák le. Pláne a nagypapája és apuja, akiknek inkább példát kellene emelni előtte.
Ja és ez a kérdés az:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Nem értek sok szülőt. Miért akarnák, hogy olyan gyerekük legyen, amilyet elképzeltek? Nem irányíthatnak mindig mindenkit.
Egyébként én is rosszban vagyok a szülőkkel, mert mindent elterveztek helyettem és meg sem kérdeztek.
Á, te lehettél az egyetlen, aki hasznosnak ítélte a válaszomat annál a kérdésnél. Köszi. A többiek jól lehúztak.
Nem akarok nagy feneket keríteni az ügynek, de ha valakinek kevés az önbizalma, nagyon rosszul tudnak esni neki a (mások által) apróbb(nak ítélt) beszólások is. Nekem sem teng túl az önbecsülésem, így át tudtam érezni a kérdező problémáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!