Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Másoknak is megromlott a...

Másoknak is megromlott a kapcsolata a tesójával miután gyereket szült a testvére?

Figyelt kérdés
Régen nagyon jóban voltunk tesómmal szinte mindennap találkoztunk mert egy városban lakunk. De mióta szült gyereket nem beszélünk annyit meg ha át is megyek mindig fáradt és kedvetlen. Meg olyan rossz hogy már nincs is kedve elmenni sehova sem.

2018. nov. 8. 23:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
77%

Érthető hogy fáradt és hogy nincs kedve menni sehová viszont ettől függetlenül nem kellene eltávolodni egymástól.

Csináljatok baba programot ahova tud menni a kicsi is , vagy ha átmész hozza akkor is együtt vagytok,esetleg ha ő is at tud menni hozzad akkor hívd at . Én barátnőmmel voltam így,miután megszületett a gyerek neki is kevesebb ideje van. Nyáron sokat jártunk el a babával persze mindig. Ő nem nagyon jön hozzam érthető, én viszont szívesen átmegyek . Segítek is neki a gyerekkel.

Már nem olyan sűrűn találkozunk mint eddig , és a telefonhívások se 2orasak mint anno de én nem érzem ezt bajnak. Nyilván hiányzik, de megértem ha fáradt.

2018. nov. 9. 00:25
 2/18 anonim ***** válasza:
61%
Lehet, hogy szülés utáni depressziója van, finoman körbe kéne járni a témát vele, a férjével, a szüleitekkel, lehet, hogy pszichológus segítségre vagy háztartási segítségre van szüksége.
2018. nov. 9. 00:41
 3/18 A kérdező kommentje:

Köszi 1.

2 es válaszoló olyanja 100% hogy nincs mert nagyon szereti a gyerekét. Neked is köszi

2018. nov. 9. 00:53
 4/18 anonim ***** válasza:
62%
Nem lehet, hogy szules utani depresszioja van? Inkabb beszelgess vele errol, es segits neki lekuzdeni.
2018. nov. 9. 00:53
 5/18 anonim ***** válasza:
67%
Az egy dolog h szereti a gyerekét,de sok ám a teher ilyenko. állandó éjszakázás,depis lehet h bevan zárva a négy fal közé, mindenki él megy ő meg sehová se tud,megváltozik a teste a hormonok,a szex.. Beszélgess vele,,
2018. nov. 9. 00:57
 6/18 anonim ***** válasza:
78%

Ket kulonbozo eletmodot eltek mar, persze, hogy nem lesz mont regen.

Hova futkarozzon veled? Gyerek, haztartas, sajat csalad mellett es meg masik varosban is, mar nem egyszeru. Mas ertekrendjei is vannak.

2018. nov. 9. 01:12
 7/18 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező, attól, hogy te nem eléggé elítélhető módon nem hallottál még a szülés utáni depresszióról - de előtted az internet, kinyílik a világ! - attól még én hallottam. Köze nincs ahhoz, hogy szereti-e gyerekét vagy sem! Sőt: sokszor épp az okozza, hogy attól fél, nem tud elég jó anyja lenni a gyerekének. A mindig kedvetlen, nincs kedve sehova se menni állapottal foglalkozni kell, nem szabad beletörődni, mert attól nem javul meg
2018. nov. 9. 01:28
 8/18 Darktiger006 válasza:
60%
Egyáltalán nem még erősödött is :) itt is van ilyesmi szindróma néha de másnap meg már jó minden az első fél év meg olyan volt hogy nem is láttam csak talán háromszor meg nem is nagyon beszéltünk...
2018. nov. 9. 06:12
 9/18 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem meg el kéne fogadnod hogy nem 5 évesek vagytok.

Sosem gondoltál bele hogy más lesz?

2018. nov. 9. 06:39
 10/18 anonim ***** válasza:
60%
Nem mondanám hogy megromlott,de mikor megszületett a lányom,fel sem hívtak,be sem jöttek megnézni engem a kórházba. A kicsi majdnem 3 hónappal előbb jött,nem érdekelte őket hogy lehet a másnapot se éri meg,csak azzal voltak elfoglalva hogy nekem lett egy gyerekem,ami nekik még nincs. Öcsémről és sogornömről van szó egyébként. Irigyek voltak mert tudtunk venni egy tehermentes házat és ugye jött a baba is. Ök pedig a saját hibájukbol,mert szerettek nagy lábon élni,anyáméknál laktak még. Szóval hetekig fel sem hívtak,pedig előtte jó volt a kapcsolatunk. Az első sms-ben amit küldtek végül elküldte a soginöm a terhes tesztjét,és akkor részükröl szent volt a béke,de bennem sok tüske maradt.
2018. nov. 9. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!