Miért kell folyton játszanom a testvéremmel?
Gondolom a kérdező is foglalkozna a tesójával amikor van ideje, hétvégén vagy szünetben vagy ha kevesebb dolga van.
De hogy minden nap? Akkor is ha ülve elalszik? Hogy mindig prioritást élvez a kistesó nem csak afelett hogy mi jó a nagyobbnak hanem a szükségletei felett is? Csak mert "testvéri kötelesség"? És hol van a testvéri/szülői kötelesség másik fele, hogy nem hajszolom végkimerülésig a családtagomat mert nekem az úgy jó?
Én se vártam gyerekként hogy anya vacsorát főzzön miután hazaesett este nyolckor a munkahelyéről plusz a nagybevásárlásról, tudomásul vettem hogy ma sonkás szendvics lesz a vacsora, leültem és csináltam magamnak egyet.
"Anyukánk nem dolgozik, háztartásbeli."
Valahogy elejétől fogva sejtettem, hogy nem a házimunkával van félbe, amikor ordít veled, hogy játsszál a tesóddal.
Tehát anyukád egész nap otthon mereszti a seggét, reggeltől délutánig üres a lakás, mert mindenki más dolgozik, tanul vagy óvodában van, de amikor hazahozza az kis ötéves gyerekét az oviból, akkor is teher neki foglalkozni vele.
Na, az ilyen nőnek kellett volna moziba mennie, mikor megfogant a gyereke....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!