Hugom sértődös hogyan mondjam meg neki ne igyanak alkoholt a barátjával már reggeltől mikor látogatóba jönnek hozzánk?
Figyelt kérdés
Vagyis férjem kért meg hogy a gyerekekre való tekintettel mikor látogatóba fognak jönni kb 1 hétre mondjam meg nem ihatnak a házban délelőttől. A barátja igen sok alkoholt iszik és ők kb úgy képzelik a nálunk töltött időt hogy végig isszák.. Nekünk kisgyerekeink vannak ovis-sulis és félek nem fogják figyelembe venni. Hugom hirtelen robbanó nem toleráns természet aki semmijen kritikát nem fogad el. Ezt támadásnak venné és minden rossz lennék ha megkérném ne igyanak a házban.. Férjem nem tűri és nem tudom hogyan álljak neki a dologhoz. Hugom nem fiatal 37 éves de barátja csak 25 és az aztán iszik rendesen. Nem kedvelem őt mert csak piál meg bulizna más nem érdekli, a gyerekeket se szereti..Mi nagyon mértékkel iszunk néha és a gyerekek előtt nem igazán. Kínos ez a dolog nekem. Ti hogy mondanátok meg neki?2018. okt. 21. 22:23
21/41 anonim válasza:
Őszintén közöld vele, hogy a házatokban az a szabály, hogy nem lehet inni, valamint reggel nekik is fel kell akkor kelniük, amikor ti keltek.
Szerintem így nem is fognak eljönni.
22/41 anonim válasza:
Egy pohár bor már sokáknál alkoholizmus,a több éves pár meg csak bak meg nőci. Hagyjuk.. Alapban fos a kapcsolat sok családban,de nem csoda h ennyien utálják egymást. De a keresztelésre meg elsőáldozós majomparadéra meg kell hivni az utált rokont mer ugy illik.. Ezek az ünnepek a majomkodok ünnepei,meg hát jo pénz ha Keresztszülő vásárol..
23/41 anonim válasza:
Nem kell meghivni aztán mocskolni.. Remélem olvassa a hugod ezt.. Az ilyen keresztény unnepek meg hát semmiröl nem szolnak tul vannak lihegve de közbe csak hatalmas képmutatas az osszes ahogy a kérdező is képmutató.
24/41 A kérdező kommentje:
Nem a hugommal van a baj igazából hanem a pasijával. Reggeltől estig iszik. És viszi bele a hugom. Ha az nem jönne a hugom visszafogná magát nem vedelne. Csak igen lehet bátortalan vagyok szólni neki mert a tesóm és szereti ezt a srácot. Együtt élnek 2 éve, nem mondhatom neki ne jöjjön mert ők 1 pár.. A gond az hogy borzasztóan megsértődne a hugom és valahogy úgy kéne beállítani az egészet hogy magától lássa nem jó ez így nem úgy hogy én kritizálom őt vagy meg skarom mondani mit csináljon..
2018. okt. 21. 23:58
25/41 anonim válasza:
22-es, ha végigolvastad volna, látnád, hogy nem egy pohár borról van szó. A kérdező írta, hogy reggeltől estig isznak. Gondolom nem egy pohárkával szopogatnak egész nap.
Kérdező, te meg csak védd a húgod. Csak azt lehet belevinni aki maga is akarja. Ugyanolyan link, mint a pasija. De szerencsétlenkedj csak tovább, míg a férjed is megunja. El kell döntened, mi a fontosabb, a házasságod vagy hogy nehogy megbántsd a húgod meg aktuális pasija alkoholmámoros lelkét.
26/41 anonim válasza:
Akkor nem kell meghivni,csak ahhoz ,már sunyi a kérdező h a huga elé álljon..
27/41 anonim válasza:
Nem sunyi, csak túl finomkodó, balphasz.
28/41 A kérdező kommentje:
Igazad van! Beszélni fogok vele.. Férjemmel nem akarok esen vitázni! Ugyanis ő kért meg engem erre eredetileg hogy szólhak nekik..
2018. okt. 22. 00:22
29/41 anonim válasza:
Nyugi többet nem fognak menni..
30/41 anonim válasza:
Na végre kérdező, helyes, szedd össze magad! Neked már a te családod kell legyen az első helyen. Nem kell sértőnek lenni, csak szép nyugodtan, határozottan. És abból amit mondasz ne engedj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!