Hugom sértődös hogyan mondjam meg neki ne igyanak alkoholt a barátjával már reggeltől mikor látogatóba jönnek hozzánk?
Valláskárosultság,mindent értek.. :D
36N
" fusztrál h neki még nincs elcseszve az élete a gyerekkel és szorakozh"
- jaja a 10-es egy ismert gyerekgyűlölő aberrált nyomoronc itt a gyakorin, ignoráld
Nem érted meg, hogy nincs megoldás! Minek hívsz meg olyat, aki titeket le se sz@r?
Az, hogy külföldön vagytok, nem indok az egy hétre! Jön, lát, megy, ennyi. A barátja nélkül. Minek kéne nektek nyaraltatni az ügyeletes ágyasát? Elrontottál egy helyzetet, és most jól akarsz belőle kijönni. Nem fog sikerülni! A férjeddel fogsz összeveszni, akivel ott vagytok mindenkitől távol hármasban egymásra utalva, ahelyett, hogy a hülye húgoddal vesznél össze!
Honnan veszi mindenkit, hogy alkoholista a húga és annak barátja?
Én is ismerek olyat, aki rendesen dolgozik éli az életét pia nélkül, majd évi 3-4 alkalommal amikor a tesójánál tölt néhány napot akkor iszik. Nem csattrészegre, de például sörből lecsúszik néhány. Utána meg eltelik két hónap, hogy egy kortyot sem iszik. Szóval nem kéne alkoholistának kikiáltani azért, mert a szabadsága alatt iszik valamennyit.
Persze ha minden nap részegségig issza magát akkor nem szóltam.
Hát pedig menjenek hotelbe.
De nekem eleve fura minek mennek alkoholista emberek egy elsőáldozásra:D
Amúgy meg erre az eseményemre nem kötelező menni a keresztszülőnek,ha jól tudom.
Nem keresztelés.
Mi van 10-es, jönnek az elvonási tünetek?
Más egy szombat esti buli,azzal nincs gond. De kizárt, hogy a lakásomban eltűrjem a tesóm és az épp aktuális pasiját, hogy egész nap ott döglenek és vedelnek. Én azt sem értem, azt a pasit mi a fenének hívtátok meg?
Kérdező, te is egy rakás szerencsétlenség vagy. Ilyen b@lfasz létedre hogy tudsz gyereket nevelni? Itt szerencsétlenkedsz, hogy hogyan mond meg nekik, hogy ne igyanak egész nap.. Hát szépen, határozottan közlöd, hogy márpedig ez nem kocsma, nincs lerészegedés meg egész napos piálás. Ha nem tetszik, lehet hotelba menni.
Ha a férjeddel ezen összevesztek, meg is érdemled a sorsod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!