Hogy beszéljem le a nővéremet arról, hogy a barátjával közös tetoválást csináltasson?
Ne parázz! Nővérem is csinált, aztán takarással átfestették.
Így lett Balázsból egy édes cica... :D
azért nem mindegy milyen tetkot szeretne. ha a másik nevet, vagy evfordulot akar, az tényleg meggondolando.
de hogyha mondjuk csak egy szivecsket, vagy egy kulcsot ami összepasszol a baratjaeval, akkor abban nincs semmi rossz, elvégre ha szakitananak nem kéne szegyenkezni a kesobbi pasijainal az I love Józsi felirattal, hanem csak egy szivet látna mindenki,
DE igazából semmi közöd hozzá, hogy mit csinál a testevel+ha a szuleidnek elmondanad, se tudnanak mit tenni. szerintem hagyd rá. bár az én magánvéleményem is az, hogy 18 évesen ez korai. majd több év után +házasság után több értelme lenne
Annak idején Freire Szilvi is így járt, a volt 2008-as szépségkirálynő. Sebestyén nevű pasija nevét tetováltatta a hátára. Majd szakítottak. Lett egy Szabolcs nevű palija, így alakíttatta át a tetkót Szabi + én-re.
Sebestyén = Szabi + én. :) Fent van a neten, meg lehet nézni.
Aztán most vajon ki lehet a palija ... Maradt Szabi vagy épp Lajos az aktuális ?
mond neki, hogy csak annyit tetováltasson rá hogy "szerelmem"
így ha szétmennek, akkor a következőre is igaz lesz, meg az azutánira, stb
amúgy sajnos meggyőzni nem tudod róla hogy ne, sajnos a szerelem nem csak vak, hanem hüle is, ezt tudjuk, szinte mindenki követett el olyat amit a rózsaszín felhő után megbánt; esetleg ha felhozod neki hogy "te, emlékszel hogy az előző pasid is életed szerelmének gondoltad? na most ő hol van?"
3# vagyok
pl ez vállalható akkor is, hogyha szakítanak. de a szeretlek Béla nem igen... erre hívd fel a figyelmet
Ha 18, akkor már felnőtt nő - mond el a véleményedet, aztán hagyd rá. Mindenki úgy tolja el az életét és szivatja meg magát, ahogy neki kellemes.
Esetleg hívd fel a figyelmét az eltávolítás árára... :)
De ha nem akar hallgatni rád, akkor nem tudsz semmilyen észérvet mondani, amit el fog fogadni, a végeredmény csak egy oltári nagy összeveszés lesz, ami se neked, se neki nem lesz jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!