Megromlott a kapcsolatotok a gyermeketekkel, aki egész karjára kiterjedő tetoválást csináltatott? Eltávolodtatok egymástól esetleg?
Az egyik haverom anyja ilyen. Folyton ordít a felnőtt fiaval, hogy milyen undorítóan néz ki a tetoválásaival.
Az exem nagyapja azt mondja, hogy a tetovált emberek idegbeteg bűnözők, és ha bármelyik unokája tetováltat, arra savat önt. A két idősebb unokája tetovált, csak rejtegetik előle. Mondjuk szerintem elég feltűnő, hogy nyáron is hosszúujjúban vannak, pedig előtte felmeztelenül segítettek a kertben. :D
"Mutatkoznak-e vele az utcán nyáron? nyilván nem szívesen"
Ne ásd magad egyre mélyebbre!
Én a derekamra csináltattam egy 5 centis tetoválást.
Anyám kitagadott érte.
A férjemnek az egyik karja teljesen, a mellkasa, és a háta is teljesen + az egyik lábszára is tetovált. Szüleinek nem tetszik az ilyesmi, minden új tetkó után megkérdezik, hogy de ugye ez az utolsó.
Ennek ellenére nem szégyellik, nem cseszegetik, és nem szólnak bele, hogy mit csinál ("ez ugye az utolsó" az már rutinkérdés:), ezen kívül mást nem mondanak).
Szánalmasnak tartom az olyan szülőt, akinek a gyereke öltözködési stílusa vagy megjelenése, kinézete miatt csökken az iránta érzett szeretete.
6. válaszadó
Hogyhogy? Édesapád mit szólt? Tartjátok azért a kapcsolatot közvetve, pl. egy rokontól érdeklődtök azért a másik felől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!