Miért tervezi meg anyám az egész életemet? Mit tegyek?
Mint az én anyám. Ő választott középiskolát, aztán egyetemet és még férjet is akart nekem. Előre eldöntötte, hol és hogyan kell élnem. Jól tanultam végig középiskolában, hogy bármelyik egyetemre bejussak. Végig bólogattam, addig legalább békén hagyott. Mikor az egyetemre kellett jelentkezni, már elmúltam 18, így oda mentem, ahova akartam. Persze felvettek, mert jól tanultam. Volt is nagy balhé, amikor bejelentettem. Teljesen elátkozott, hogy ezzel tönkre teszem az életét, mert ő már mindent eltervezett, de nem érdekelt.
Az egyetemen is igyekeztem jól tanulni, kaptam ösztöndíjat, és mellette dolgoztam. Az első évben megismertem egy fiút, aki a férjem lett, és a kisfiam édesapja. Jó messze költöztünk anyámtól, csak ritkán látogatom.
Tudom, min mész át, és sok erőt kívánok neked hozzá. Az én anyám se tudta feldolgozni, hogy nem jött neki úgy az élet, ahogy szerette volna, ezért akartam rám erőltetni az akaratát.
Befogja látni hogy nem úgy működnek a
dolgok ahogyan azt ő elképzelte..
Nekem is anyám megpróbálta a maga
elképzelése szerint formálni a jövőmet, aztán rájött hogy ezzel csak rontott a helyzetemen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!