Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hiba egy férfival leélni az...

Hiba egy férfival leélni az egész életemet?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, 19 évesen jöttem össze a jelnlegi barátommal, aki számomra az első szerelem, és Vele vesztettem el a szüzességemet is. Kicsit több, mint egy éve vagyunk együtt, és össze szeretnénk költözni. Úgy érzem, Ő az, akivel leélném az életemet, és Ő is el szeretne jegyezni. Hiba lenne? Ugyanis a szüleim szerint nagy hibát követnék el...
2011. jan. 4. 14:51
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
91%
van akinek az első szerelme az igazi, van aki meg se találja az életben. Ezt most még nem tudod, de költözzetek, mert úgy legalább jobban megismeritek egymást.
2011. jan. 4. 14:56
 2/24 anonim ***** válasza:
84%
Nem hiba! Miért baj ez a szüleidnek? Esetleg a barátodban látnak valamit, amit te nem veszel észre?
2011. jan. 4. 14:56
 3/24 anonim ***** válasza:
81%
Én is így voltam és lassan 8 éve vagyunk együtt, házasok vagyunk már. Voltak előtte pasijaim, de nem voltak komolyak.
2011. jan. 4. 14:57
 4/24 anonim ***** válasza:
28%
Hány éves a barátod? Mert ha 35 fölötti, akkor hiba lenne.
2011. jan. 4. 14:58
 5/24 anonim ***** válasza:
84%

A célban egyáltalán nincs hiba, mint ahogy az összeköltözésben sem.

Hiba lenne viszont: közös lakást venni, illetve összeházasodni. Mégpedig azért, mert ha mégsem jön össze, akkor ezeket a kötelékeket nagyon nehéz elvágni. Legyetek jogilag szabadok, a kapcsolatnak is jót tesz.

2011. jan. 4. 14:58
 6/24 anonim ***** válasza:
59%

A hiba az, ha hagyod, hogy a szüleid ebbe beleszóljanak.

Kisebb hiba, mint anyu-apu miatt szétmenni, szakítani, kipróbálni másokat, aztán 30 évesen sírni, hogy eldobtad életed szerelmét, hagytad tönkretenni az életedet, és azóta nem találsz hozzá foghatót.

A te életed. Lehet, hogy nem ez lesz a legtökéletesebb döntés, de legalább te rontottad el.

2011. jan. 4. 15:00
 7/24 anonim ***** válasza:
71%
még csak 1 éve vagytok együtt, ebből még bármi lehet...
2011. jan. 4. 15:05
 8/24 anonim ***** válasza:
74%

Én 16 éves voltam, a férjem meg 17 amikor megismerkedtünk. Ő volt az első szerelmem, vele vesztettem el én is :)

5 és fél év után házasodtunk össze, most januárban lesz 11 éve, hogy megismerkedtünk. Van egy 25 honapos kislányunk.

Ha nagyon mérges vagyok a férjemre, eszembe jut, hogy talán nem kell mindent eltürtnöm neki. De alapjába véve, nem érzem hibának. és valoszinüleg vele fogom leélni az életemet.

a szüleim nem voltak érte odáig, most sincsenek, de a szülőknek soha senki nem lehet elég jo :)

9/24 anonim ***** válasza:
68%

A szüleim 16 éves korukban ismerkedtek meg, 20 évesen házasodtak, egy évvel később megszülettem én, majd a húgom. A mai napig szerelmesek egymásba annak ellenére, hogy soha nem volt mással kapcsolatuk. :)

Az ő korosztályukban ez elég ritka (most 46 és 47 évesek), de gondolj csak bele, évszázadokig így működött és működött.

HA szeretitek egymást és tesztek a kapcsolatotokért, akkor élethosszig tarthat a szerelmetek.

10/24 anonim ***** válasza:
52%
Ezt te érzed!Én ismerek olyat aki az élete első pasijával BOLDOG már 35 éve és ismerek olyat is, akin 56 pasi ment keresztül(IGEN 56 db férfi), mire az 57.-hez hozzáment és 6 év házasság után már az 58.-on gondolkodik.
2011. jan. 4. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!