Hiba egy férfival leélni az egész életemet?
A célban egyáltalán nincs hiba, mint ahogy az összeköltözésben sem.
Hiba lenne viszont: közös lakást venni, illetve összeházasodni. Mégpedig azért, mert ha mégsem jön össze, akkor ezeket a kötelékeket nagyon nehéz elvágni. Legyetek jogilag szabadok, a kapcsolatnak is jót tesz.
A hiba az, ha hagyod, hogy a szüleid ebbe beleszóljanak.
Kisebb hiba, mint anyu-apu miatt szétmenni, szakítani, kipróbálni másokat, aztán 30 évesen sírni, hogy eldobtad életed szerelmét, hagytad tönkretenni az életedet, és azóta nem találsz hozzá foghatót.
A te életed. Lehet, hogy nem ez lesz a legtökéletesebb döntés, de legalább te rontottad el.
Én 16 éves voltam, a férjem meg 17 amikor megismerkedtünk. Ő volt az első szerelmem, vele vesztettem el én is :)
5 és fél év után házasodtunk össze, most januárban lesz 11 éve, hogy megismerkedtünk. Van egy 25 honapos kislányunk.
Ha nagyon mérges vagyok a férjemre, eszembe jut, hogy talán nem kell mindent eltürtnöm neki. De alapjába véve, nem érzem hibának. és valoszinüleg vele fogom leélni az életemet.
a szüleim nem voltak érte odáig, most sincsenek, de a szülőknek soha senki nem lehet elég jo :)
A szüleim 16 éves korukban ismerkedtek meg, 20 évesen házasodtak, egy évvel később megszülettem én, majd a húgom. A mai napig szerelmesek egymásba annak ellenére, hogy soha nem volt mással kapcsolatuk. :)
Az ő korosztályukban ez elég ritka (most 46 és 47 évesek), de gondolj csak bele, évszázadokig így működött és működött.
HA szeretitek egymást és tesztek a kapcsolatotokért, akkor élethosszig tarthat a szerelmetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!