Hiba egy férfival leélni az egész életemet?
Szerintem hiba. Nem azt mondom, hogy 20 pasid legyen életed során, de jelenleg semmi viszonyítási alapod nincsen.
Az első szerelméről mindenki azt hiszi, hogy ő neki az igazi, vele akarja leélni az életét. Később meg jöhet egy másik pasi, akivel lehet még annál is jobb. Jobban megértitek egymást, jobb vele a szex.
A másik, hogy 1 év alatt egyáltalán nem biztos, hogy olyan jól kiismerted, akkor is ha most úgy érzed.
Én 1,5 évig rajongtam az egyik pasimért, azt hittem mindent tudok róla, minden mozzanatát ismerem, aztán hozzáköltöztem kis időre. Akkor megismertem egy másik oldalát is... A végére annyira kiábrándultam belőle, hogy ma már hallani sem akarok felőle.
Ezzel nem azt mondom, hogy tutira rosszul választottál, mert lehet ő neked az igazi és álmaid pasija, csak elég ritka az ilyen.
15:32
Igazad van. Végre egy normális gondolkodású ember. Köszi.
aki ezt írta:
"Hány éves a barátod? Mert ha 35 fölötti, akkor hiba lenne.""
annak hozzátennék még annyit, hogy ha 35 fölötti, 45-ös a lába, Bélának hívják és féloldalasan hordja a koszos baseball sapkáját, akkor hiba lenne!
Ha már idézgetéseken a sor:
Pár válaszolóval ezelőtt írta valaki: "Szerintem hiba. Nem azt mondom, hogy 20 pasid legyen életed során, de jelenleg semmi viszonyítási alapod nincsen."
Szerintem meg az a hiba, ha a saját rossz tapasztalataink alapján adunk neki nem éppen pártatlan és tiszta tanácsokat, őt sem ismerjük és a párját sem, lehet, hogy beválnak egymásnak és lehet, hogy nem. Van aki nem bírja ki egy ember mellett és ahogy olvasható volt az eddigi válaszoknál, van, aki életében csak egy valakivel élt le idáig egy fél életet.
NE hallgass másokra, ha úgy érzed, akkor NEM hiba! Régen rossz nektek, ha a szülők, vagy a barátok befolyásolnak titeket. Nem hogy idegenek, mint itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!