Hiba egy férfival leélni az egész életemet?
Mi 3,5 éve vagyunk együtt, Ő az első nekem, akivel igazán komoly a kapcsolatom és más téren is.
Vele maximálisan megértem magam, jövőben költözünk össze, ha minden összejön.
Engem nem érdekel más mit gondol, míg nekünk jó másnak semmi köze.
Ne érdekeljen más mit mond. Ameddig jól érzitek magatokat együtt addig nincs gond.
Szerintem lehettek boldogok egész életetekben, akár elsők vagytok akár nem. Én bízok ebben:)
Nem biztos, hogy hiba, de benne van a pakliban, ez függ a te hozzáállásodtól, érzelmeidtől és ugyanannyira az övéitől is!
Az összeköltözéssel nincs semmi gond meg az eljegyzéssel sem, de a házassággal mindenképp várnék még bőven a körülményeket tekintve.
A csodákban nem hiszek, de abban, hogy egy nőnek az első férfi legyen az igazi az életében, abban igen (:
Én 21 vagyok és 20 évesen ismertem meg a mostani párom. Nem bánom, hogy nem vele vesztettem el a szüzességem, de ha belegondolok mennyivel könnyebb lett volna úgy... vagy az is lehet, hogy nem. 2 komolyabb barátom volt előtte ( persze relatív, hogy kinek mi a komoly, de ők megkérték a kezem) de egyik se A férfi volt. Vele most vagyok (:
3 hónapja voltunk együtt mikor összeköltöztünk :D Kicsit korainak tűnhet, de életem legjobb döntése volt!
Szóval ha te Őt érzed az igazinak akkor költözzetek össze, de eljegyzésnél többet én sem vállalnék be egyelőre!
Tesóm 15 volt Sógorom 16 amikor összejöttek.Tesom 19 évesen megszülte a gyereküket,most 16 éves a lányuk.Imádják egymást és megvan mindenük.Szerintem lehet elsö szerelemből komoly dolog,ha tényleg összeillik a két ember.Persze ilyen nagyon ritkán van,de egyáltalán nem furcsa.Sok sikert.
Ui:Amúgy azért nézzd meg hogy mi is az ami miatt anyudék nem akarják a fiut,mert sokszor kivülállóként jobban látnak dolgokat és aki szerelmes az nem látja a fátol az erdőt,azaz biztos nem rosszindulatuak,lehet csak észrevettek valamit amit te nem(mondjuk h nem dolgos a párod és ezért féltenek.)
14:57 vagyok. Ki az a f.sz, aki lepontozott? Irigykedtek talán? Vagy mi rosszat írtam?
Na, akkor ide írom: nem éltünk együtt házasság előtt, 3,5 éve vagyunk házasok és most várjuk az első babánkat.
Akit ez bánt, irigységgel tölt el, nyugodtan pontozzon le.
14:57!
Sajnos itt nem azért pontoznak, hogy hasznos-e a válasz vagy nem. Hanem azért, hogy tetszik-e annak a válaszod aki épp olvassa! Tudod ha máshogy éled az életed, mint ő az jó nem lehet... (:
Ezen emelkedj felül, ne bosszankodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!