Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek túl nagy elvárás...

Szerintetek túl nagy elvárás ez a húgomtól?

Figyelt kérdés
Külföldön lakom, és van egy házam Magyarországon egy kicsi (500 m2-es) telken. Kb. másfél-két óra alatt le lehet vágni rajta a füvet, és megkértem a húgomat, hogy vágja le. Évi 3 alkalomról lenne szó, de eddig egyszer sem tette meg. Mindig, amikor haza megyek majdnem egy méteres fű fogad. Ugyanabban a városban lakik, mégsem lenne képes egy hétvégén kijönni a házhoz füvet nyírni. Túl nagy elvárás ez szerintetek? Vagy pénzt kéne adnom ezért? Én is segítettem neki egy csomót költözéskor, sokszor bevittem Pestre is, amíg nem volt jogsija, de meg sem fordult a fejemben, hogy pénzt kérjek érte.

2018. júl. 10. 14:55
1 2 3 4 5
 41/41 anonim válasza:

Nekünk otthon 700 m2 csak a füves rész, azaz amibe a ház, kocsibejáró stb nem tartozik bele. Hetente/másfél hetente sima fűnyíróval kényelmes tempóban 1 óra. Szóval 250~ négyzetméter füves területet nem nagy cucc lenyírni. Simán lenyírnám ha a testvérem megkérne, kéthetente max 20 perc alatt lenyírnám. Persze aki évente 3-szor vágja csak le ott már inkább kaszálni kell, mert nagyra megnő.

Ha nagyon nem akarja megcsinálni akkor meg fizess valakinek. Lakáskulcsot nem kell adni neki, de kapukulcsot kaphat, hisz a telekre bejutni kulcs nélkül se lenne lehetetlen. Ekkora területet egy cég szerintem 2-3 ezer forintért elvállal.

2019. jún. 26. 19:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!